Luka Jović: Lep je osećaj, ali bi bio bolji da smo pobedili 1Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbaleri Srbije remizirali su protiv Slovenije 1:1 u drugom kolu C grupe na Evropskom prvenstvu.

Slovenija je vodila od 69. minuta golom Karničika, a izjednačio je napadač „orlova“ Luka Jović u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Nakon utakmice u kojoj je doneo bod svojoj ekipi i šanse da ipak u poslednjem kolu protiv Danske obezbede prolaz u osminu finala, a za šta će im trebati pobeda, napadač Milana je izjavio da je osvojeni bod protiv Slovenije značajan jer će njegova ekipa u poslednjem kolu Evropskog prvenstva imati za šta da se bori.

„Bilo bi još bolje da smo pobedili, ali smo uspeli da izvučemo gol na kraju koji će nam značiti, jer ćemo imati za šta da se borimo u poslednjoj utakmici“, rekao je Jović za Radio televiziju Srbije.

„Bila je jako dobra, kvalitetna utakmica, u visokom ritmu kakvu smo i očekivali. Moram da pohvalim ekipu Slovenije, znao sam da su kvalitetni, ali su me jako pozitivno iznenadili. Na kraju smo mogli da dođemo do pobede, imali smo situacije u poslednjih 15-20 minuta koje nismo uspeli da iskoristimo. Idemo dalje, čeka nas sledeća utakmica, da se pripremimo što bolje“, rekao je Jović.

Srbija će u poslednjem kolu, 25. juna, igrati protiv Danske.

„Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu“, zaključio je Jović.

Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari