Pedri oprostio Krosu na oštrom prekršaju zbog kojeg više neće igrati na EP 1Laport teši Pedrija posle nedavnog ispadanja Španije u polufinalu EURA Foto: EPA-EFE/Andy Rain

 

Španski reprezentativac Pedri rekao je danas da je oprostio nemačkom igraču Toniju Krosu na oštrom prekršaju tokom četvrtfinalne utakmice na Evropskom prvenstvu, posle kojeg je mladi španski fudbaler završio takmičenje.

Pedri je u petak u osmom minutu utakmice Španije i Nemačke na Evropskom prvenstvu, morao da izađe iz igre, posle oštrog starta Krosa. Pedri je zadobio povredu levog kolena i neće više igrati na turniru u Nemačkoj.

Kros se javno izvinio 21-godišnjem fudbaleru, a Pedri mu je na tome zahvalio.

„Hvala Toni na poruci. Ovo je fudbal i takve stvari se dešavaju. Tvoja karijera i tvoji rezultati će biti večni”, naveo je Pedri na društvenim mrežama.

Kros je posle utakmice protiv Španije završio karijeru.

Pedri će ostati sa reprezentacijom do kraja takmičenja. Španija u utorak igra u polufinalu protiv Francuske, a finale je na programu u nedelju 14. jula.

„Došao sam u Nemačku na Evropsko prvenstvo i ostaću ovde, do kraja. Pošto, ne sumnjam, san se nastavlja. Ova sedmica je vreme da ohrabrim i da doprinesem na drugi način ovoj velikoj porodici kakava je ekipa Španije. Njihova podrška i podrška svih vas je neverovatna. Najteži trenutak je prošao, počeo je put povratka, da bih uskoro u punoj snazi bio sa Barselonom”, rekao je Pedri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari