Porasle tenzije u reprezentaciji Engleske pred finale: Obe porodice Kajla Vokera doputovale u Nemačku 1Foto: EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Španski mediji prenose da su porasle tenzije u engleskoj fudbalskoj reprezentaciji pred finalni meč Evropskog prvenstva, a da je za to krivac odbrambeni igrač „Gordog Albiona“ Kajl Voker.

Naime, u Nemačku je stigla supruga beka Mančester sitija Eni Kilner, ali i njegova bivša ljubavnica Lorin Gudman, sa kojom ima paralelnu porodicu.

Tabloid „San“ prenosi da je bezbednosna služba koja vodi računa o sigurnosti fudbalera Engleske u Nemačkoj dobila naredbu da drži Gudman „što dalje“ od zone u kojoj su reprezentativci „Tri lava“ i njihove porodice, kako bi se izbegli potencijalni incidenti.

Vokerova supruga Kilner je u Nemačku stigla sa njihovo četvoro dece (Rian, Roman, Rejn i Rezon), ali je i Gudman povela jedno od dvoje dece koje ima sa Sitijevom zvezdom, čije slike je objavila na društvenim mrežama u dresu Engleske i sa Vokerovim brojem 2, uz natpis „tata“ na mestu prezimena.

Voker se u januaru ove godine izvinio nakon što je otkriveno da je bio neveran svojoj ženi i osnovao paralelnu porodicu sa ljubavnicom.

Porasle tenzije u reprezentaciji Engleske pred finale: Obe porodice Kajla Vokera doputovale u Nemačku 2
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Njegov privatni život, koji je već bio narušen skandalima o neverstvu i prostituciji, postao je udarna tema engleskih medija nakon što je njegova žena Eni najavila da će se razvesti kada je čula da je dobio drugo dete sa ljubavnicom.

Voker je priznao „Sanu“ da je doneo „grupe odluke i izbore“ što mu je praktično uništilo brak.

„Ono što sam uradio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Doneo sam glupe, budalaste odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je prošla Eni. Pokušao sam da je pitam, ali postoji bol. Čovek koji bi trebalo da je voli, da se brine o njoj i bude tu za nju, uradio joj je ovo. Moje akcije su izazvale bol kod toliko mnogo ljudi. Žao mi je jer ovo nije trebalo da se dogodi porodici“, objasnio je Voker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari