rade bogdanović foto Printscreen Youtube UNA TVfoto Printscreen Youtube UNA TV

Rade Bogdanović nije imao dlake na jeziku po završetku utakmice između Srbije i Danske. Nekadašnji fudbaler je uputio oštre reči prema selektoru Draganu Stojkoviću.

Rade Bogdanović je, gostujući na RTS-u, komentarisao utakmicu protiv Danske i celokupno učešće Srbije na Evropskom prvenstvu.

Bivši igrač se osvrnuo na izjavu Dragana Stojkovića posle meča sa Danskom, u kojoj je selektor rekao da „nismo bili vreća za udaranje“.

„Selektor se lepo ispričao, nahvalio kao i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što još igra fudbal, samoljubiv je i nije objektivan“, rekao je Bogdanović.

On je istakao da niko nije ni očekivao da nas neko udara kao vreću, prenosi Sport Klub.

„Čovek ima platu milion i po evra godišnje. On priča da je neko očekivao da nas udara kao vreću. Selektore, mi smo te doveli da nas ne udaraju, dali su ti platu, a novinari u Minhenu nisu smeli ništa da te pitaju da se izdigneš iznad tima i FS Srbije. Niko ništa ne sme da te pita…“, zaključio je Bogdanović.

Podsetimo, Dragan Stojković je nakon utakmice pohvalio svoje igrače i rekao da je falio samo „taj mali korak“.

„Sve pohvale igračima na ponašanju. To je režim života koji nije baš normalan. Biti u tome bez ijednog incidenta i ružne reči – to je za pohvalu. Treba da zadržimo ovakvu atmosferu i da analiziramo šta bi trebalo da bude bolje. Nismo napravili taj mali korak, ali Bože moj, nismo bili vreća za udaranje“, rekao je Piksi odmah po završetku utakmice sa Danskom, koja je završena nerešenim rezultatom.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je jasno da je takmičenje za reprezentaciju Srbije na ovom Evropskom prvenstvu završeno, pošto je četvrtoplasirana u grupi C.

Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari