Rade Bogdanović posle utakmice između Srbije i Slovenije: Sergej trči kao baba, imamo dvojicu neradnika u odbrani

Ostavite komentar


  1. Ovo je Bruka .Koja je ovo igra .Nemamo nista .Danci ce pokazati gde pripadamo .Zao mi je ,ali Na Zalost Istina .

  2. Da dodamo u malo drugačijem tonu..otkud onda one šanse..znači treeba nešto popravljati..Živkovića ja ne bih pustio u prvu jedanaestoricu..sviđaju mi se igrači koji pokušavaju da promešaju odbranu orotivnika, navuku na sebe dvojicu, trojicu protivnika, i time stvaraju nekom našem oslobođen prosto..samo to se uči, kao što treba da se prati igra..manje spoljne igre, jer ona jestebzona komfora .ne gubi sevtek tako lopta ali šta , samo posed..a on sam za sebe ništa ne daje..i upadi preko krila .što više..

  3. Meni Sregej liči na igrača manekena, ako razumete..i mislim da je malo izvikan igrač..Možda u timu gde su drugi igrači mnogo brzi , on može lepo da igra, ali gde se više očekuje od njega, e pa neznam..Živkovića izvaciti, više usporava igru, i nema ni jedan uspešan driblig oslibađanja…Birmančević, Sanardžić, Jović..Pavlović .to su sjajni, koji ulaze u protivničku odbranu i renete idbranu protivnika..

  4. Ne samo kvalitet nego i mentalitet,kako kaze Pavlovic na pitanje novinara, glavom na kopacku?Pa takav sam ne razmisljam mnogo.Sta reci?Kada bi se svi tako ponasali bilo bi drugacije,a ovako pakuj kofere i kuci.

  5. Bogdanović je jedini koji sme da kaže istinu!!!Svi ostali se uvijaju,mute,paze da se ne zamere nekome!!!Bogdanović jedini želi dobro reprezentaciji jer samo istina pomaže,a ovi drugi lažima samo pomažu da budemo još gori!!!Svaka čast g.Bogdanoviću cenimo vaše komentare!!!!

  6. Izbegavamo da komentarisemo korene naseg vecitog fudbalskog srljanja. Razmislite da li se u iole ozbiljnoj fudbalskoj ekipi u evropi u zadnjim decenijama pojavljuje neki nas fudbalski trener. Nedostak strucnog kadra je rak rana srpskog fudbala a sporadicna pojava nasih fudbalera u jacim evropskim klubovima je puka slucajnost a ne pravilo.Tako da je nedostatak strucnog kadra u nasem fudbalu decenijski sto se da videti po nasoj igri koja je tehnicki i takticki ostala na nivou od pre neke decenije. Zasto je to tako e to je pitanje koje treba resiti, a da se lako resiti samo treba ………….

  7. Bravo Rade svaka ti je na mestu. Po meni se tu Piksi ne pita nista nego Vucic sastavlja ekipu. Poznato je da se on u sve razume u crkvu medicinu ekonomiju itd. Poslao je i sina . Nebi me zacudilo da i njega Piksi ubaci u reprezentaciju. Morao je prvo da se malo zagreje ispred stadiona sa engleskim navijacima. Junacina na tatu. Trebale su one kobre da ga puste. Nebi bilo tuce nego beste noge usracu vas. Kao sto je tata bezao po groblju. Nije moglo 100 kobri da ga stigne uz brdo

  8. Раде каже оно што цела нација мисли.Немамо селектора.Тачка.

  9. Bravo Rade. Jedini iskreni covek koji sve kaze bez uvijanja o ovim teletabisima

  10. SMS nikada nije ništa odigrao u reprezentaciji. Sećam se kad je „na silu“ ubačen da debituje i sve je upropastio. Napravi na svakih 360 minuta par nekih poteza i to je to. Kako je dospeo do tih njegovih cena na tržištu, to mi nikada neće biti jasno. Ili za reprezentaciju naročito slabo igra jer glumi faci! Napolje sa njim za sva vremena…kamo sreće da nikada nije ni bio član.

  11. Pod hitno izbacitii Gacinovica,čovek dade loptu beku i pusti ga da ode .Ni da potrči,polako se vraca kao da je na šetnji u parku.Svaka mu čast injemu i onom što ga pustio da igra..A i SMS nije mnogo bolji.

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.