Rajković: Pokazali smo da imamo kvalitet 1Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković izjavio je danas da je njegova ekipa pokazala da ima kvalitet u duelu protiv Engleske na startu Evropskog prvenstva.

„Pokazali smo da imamo kvalitet, nedostajao nam je završni pas. Protiv Slovenije biće drugačija priča. Mislim da imamo bolju ekipu, ali to moramo da pokažemo na terenu. Posle te utakmice znaće se konkretnije šanse za plasman u osminu finala. Odgledaćemo analizu rivala u narednim danima, do početka utakmice. Najpre da se dobro oporavimo od utakmice sa Engleskom“, izjavio je Rajković, a preneo FSS.

Srbija je poražena od Engleske sa 0:1, u prvom kolu Grupe C Evropskog prvenstva.

„Imamo generalno dobar tim, napadače pogotovo, spremne da postignu gol više. Nadam se da nećemo primiti gol, učinićemo sve u defanzivi, a istovremeno nadam se da možemo postići dva, ili tri gola. Uz svo poštovanje reprezentacije Slovenije koja ima kvalitet“, dodao je Rajković.

U narednom kolu, Srbija će u četvrtak igrati protiv Slovenijom.

„Hvala navijačima zbog dolaska na stadion. Podržali su nas 90 minuta, čuli smo da će protiv Slovenije biti još veća podrška. Obećavam da ćemo učiniti sve, uložiti poslednji atom snage na putu do trijumfa. Očekuje nas velika utakmica, presudna na putu ka uspehu“ zaključio je Rajković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari