Kako naučiti nešto iz utakmice u kojoj si bio bolji?

Kolumna Živa lopta - Legendarni sportski novinar svakog dana o EURO 2024

Ostavite komentar


  1. U fudbalu je lopta okrugla nikako se protivnik ne može podceniti jer je ružno dok u zapadnom svetu oni ne podcenjuju protivnika mi unapred znamo daće mo pobediti.

  2. Ma gde bolji i od koga? Jedan šut u okvir gola, bez i jedne bar polušanse za 90 i kusur minuta. Englezi idu do finala a „orlovi“ ubrzo kući…

  3. Englezi nisu bili bas ekstra, ali i to je bilo sasvim dovoljno za nas. Mi u reprezentaciji imamo nekoliko igraca koji nisu sposobni u fer duelu nadigraju protivnika, nego koriste sirovu snagu i fauliraju protivnicke igrace. To nije nivo koji jedan reprezentativac treba da ima da bi ucestvovao i pobedio. Nazalost to je tako.

  4. Komentar nema veze sa realnoscu brate…
    Da li si svestan snage srpskog fudbala u ovom trenutku. Budimo realni bar jednom!

  5. Ipak je bolji onaj koji daje golove,radi i ne bavi se praznim pričama.

  6. Nećemo mi dobiti nikoga. Englezi nam čas posla dali gol i normalno svesno stali da se ne troše puno. Nemojte da se pržite na naš najgori sport.

  7. Bili ste bolji kao sto ste pobjedili u Un…5:0 za vas…haha….bolestan narod…donesite izvjestaj kako se nevinasce imenima “ Danilo“ tuce Po Njemackoj…

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.