Šta je potrebno “orlovima” za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva?

Ostavite komentar


  1. Opet kalkulacije ako ovi dobiju a oni treci ne izgube 4 razlike mozda ćemo moći u baraž20god ovako

  2. Zao mi je ali ako mi budemo igrali kao protiv Engleza i nesto bolje protiv Slovenca tesko da cemo pobediti Dance koji su pokazali kako se igra protiv Engleza koji nisu vise ono sto su bili. Ziveli

  3. Опет нека математичка комбинаторика. Ало, момци покушајте да дајете голове, нисте ви плаћени за математику..

  4. Potrebno je da nauče da igraju fudbal i da zabrane prefarbanom radikalu da se meša u posao selektora.

  5. Optimizam bez pokrića.Sa zastarelom igrom iz vremena vrlog selektora,a možda i iz 60,tih godina prošlog veka,u ovakvoj
    fudbalskoj areni sa dancima nemamo šta da tražimo.Sve osim minimalnog časnog poraza bio bi uspeh.Voleo bih,da me,jednom u životu,naši igrači demantuju.

  6. Да су играли целе утакмице као задњих пар минута и једну и другу, били би први. Овако пут под ноге па кући.

  7. Imate najboljeg klasicnog centarfora Mitrovica. Njemu trebaju lopte.Vlahovic previse emotivno igra. Kao i veliki broj igraca. Emocije pomaze ponekad ali koncentacija mora biti u stvorenje ideja. A toga nema. Ponekad kao bez glave. Odbrana kao stare babe. Naveci proble vec godinama. Jedan Tadic ne moze sve.

  8. Da zamole Spance da obuku srpske dresove i istrce na teren protiv Danaca.

  9. Neko rece Trener. Mislim da nam trebaju novi igraci ne ovi nabedjeni koji nece da trce ili ne mogu. Mlada krv ne jedan dva vec 5 ili 6 . Pogledajte spaniju 2 igraca . Jedan 16g drugi 19g. Samo treba pogledati u svoje dvoriste ima dosta talenata . A da prvo pare pa sve ostalo.

  10. „…Srbija i Engleska bi imali po četiri, pa bi o plasmanu na tabeli odlučivala gol razlika“
    Ne bi, jer odlučivao bi međusobni duel i plasman bi bio: Engleska druga, Srbija treća. Napisali ste objašnjavački tekst koji ima ključnu grešku, svaka čast.

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.