Stojković: Ne treba praviti euforiju 1foto:Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je večeras posle pobede nad Švedskom da je zadovoljan izdanjem ekipe, ali i dodao da „ima stvari koje treba popraviti“.

„Zadovoljni smo izdanjem, ali ima stvari koje treba popraviti. Odigrali smo vrlo ozbiljno, na visokom nivou u taktičkom smislu. Pobedili smo, ovo su samo pripreme za Evropsko prvenstvo, tako da večeras se vraćamo kući“, izjavio je Stojković, a preneo Mozzartsport.

Srbija je večeras u gostima u Stokholmu pobedila Švedsku sa 3:0, u poslednjoj proveri pred start Evropskog prvenstva.

„Svi momci su delovali koncentrisano i motivisano. Nisu nam se ponavljale neke greške, možemo da budemo zadovoljni izdanjem. Ne treba praviti euforiju, nego da ostanemo skromni, da nastavimo sa kvalitetnim radom. Očekujemo još bolju Srbiju u Nemačkoj“, dodao je on.

Naša selekcija se večeras vraća u Srbiju, a u utorak putuje u Nemačku na Evropsko prvenstvo, gde će prvi meč odigrati 16. juna protivm Engleske.

„Ima još stvari koje moraju da se poprave. Ja gledam greške, a javnost je ta koja gleda šta je dobro. Utakmica je bila kao takmičarska, igrači su dali veliki deo sebe što se tiče fizičkog angažmana. I izmene su doprinele da ubedljivo pobedimo i da se kući vraćamo srećni“, rekao je Stojković.

Srbija će na Evroskom prvenstvu igrati u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari