Šurbatović demantovao da postoji afera “hrvatski avion”: O čemu se zapravo radi?

Ostavite komentar


  1. Ne vidim u čemu je problem. Jel unutrašnjost bila „brendirana“ nameni, tj. putu na Evropsko prvenstvo? Jeste. Šta je onda bitno gde je registrovan? I tu li tražite „krvna zrnca“, ološu neonacistički?

  2. Eto čime se umiveni vadikali bave. Već više od 30 godina isto: blefovi, samo forma niks suština, što glasnije busanje u junačke grudi, primitivizam, najodvratnije „srbovanje“, prostački cinizam, uličarski rečnik, dripačke fore… Ukratko: jednom AV – uvek AV

  3. Jednostavno ne primiš smešan gol od Engleza, pobediš Slovence i boli te briga čiji je avion. Poslednjih pet letova sa, šatro, Er Srbijom, posada je vila španska, češka, arapska…i stigoh na odredište.
    Semafor je „prevoznik“, sve istalo je AV propagnda…

  4. Al ćemo mi da odemo u Ludaru svi zajedno pošto prećutkujemo ovakve Nacističke ispade Političara

  5. Hrvatski ili nemački, razlike za čistog Srbina nema. Morali su odmah iskakati iz aviona.

  6. Koliko su avioni Air Serbie „srpski“ dovoljno govori činjenica da je avion Air Serbie, koji je zimus imao incident prilikom poletanja bio u vlasništvu grčke kompanije a bio je registrovan u Danskoj. Tako da je ovo mlaćenje prazne slame, ali odlično otkriva radikala u SNS odelu.

  7. Ima jedan bitan momenat koji je Čale prećutao u emisiju na Hepiju! Avion jeste registrovan u Hrvatskoj ali u onom delu do linije Karlobag- Ogulin- Karlovac – Virovitica! Radikali, jeste li sad zadovoljni? A ja mislio da je problem što smo se obrukali na terenu i što onom „stručnjaku iz Niš“ moramo da platimo još milion evra da bi ga se rešili!?

  8. Ако ја добро разумем господина и његово потресно сведочење, авион је био немачки, али када је узлетео, претворио се у хрватски.

  9. Trebalo je Vučić da povrati u avionu koliko mu je muka bila!? Ustaški air s kockicama, zapele mu u grlu hahahaha

  10. Ne razumem, cak i ako je registrovan u Hrvatskoj, sta to znaci?! Ako je brendiran unutra u bojama Srbije, kakve veze ima ko je vlasnik, dal Hrvatska ili Nemacka ili Senegal… Ne razumem…

  11. ..precutkuju AV..I njegovi odluku da piksi ume pare I obruka Nas..smeniti obojicu..

  12. Neverovatno: ‘Nemacki’ je u redu, a ‘Hrvatski’ nije. Jel Srbija i dalje u ratu sa Hrvatskom a nije vise sa Nemackom? Tesko je razumeti tu nepotrebnu mrznju bolesnih umova, ali jos teze razumeti zasto su ti umovi na tako visokim polozajima…

  13. Е, битно је баш чијим авионом се лети, једино што је битно је да је авион исправан и да буде безбедан лет, све остало покушаји скретања пажње са милионима баченог новца на те лезилебовиће, а у држави основне ствари немамо.

  14. Nekadasnji radikali i dalje zamenjuju teze. Bitan je bio rezultat na terenu a ne prevozno sredstvo. Neka nam daju primer pa neka se voze automobilima iz Kragujevca, neka nose odela iz Pirota , Novog Pazara beka letuju i zimuju u Srbiji a ne po Dalmaciji. Uzgred koliko fabrika su prodali Hrvatima. O Toni Bleru i drugim prijateljims SNS a iz Nemacke i Amerike ne bih nista rekao

  15. Ne znam zasto bi bila politicka ili bilo koja druga provokacija da je avion bio Hrvatski. Zar onda nije provokacija sto reka Sava dolazi iz Hrvatske, pa joj to malo nego izvire u Sloveniji.

  16. Čemu tolika buka oko toga gde je registrovan avion?
    Da li je bilo problema na letu? Nije.

  17. Odlični komentari normalnog srpskog naroda ,a valjda će i ove budale na vlasti na čelu s frustriranom huliganom jednom biti prošlost.

  18. Ana me izbezumila kao nikada do sada.
    Verujte da je nemoguće ostati normalan kad vidite čim se bave,predsednik,premijer,vlasnici TV,vrhuška u fudbalskom savezu.
    Srećom,pročitah komentare i oni me vratiše u normalu.

  19. Ana.
    Ta se ne bi ni oglasavala da je tender namesten. Ovako hrvati/nemci, ko god, dao je verovatno najbolju ponudu i neko iz SNS sekte je kiksnuo, manje para od heroina-kokaina ce biti oprano… pa je zakukala iz sveg glasa.

    Jovana Surbatovica sada vidimo kao partijskog piona, poltrona.
    Nema tu ni malo casti u njegovoj ostavci.

    Narod ceka Piksijevu ostavku!

    #SlobodaNarodu

  20. A sa čijim li avionima leti Vučić kad je uvek onakav jadan i pokis’o?

  21. Da li je moguce da je to problem ? Ako smo dotle dogurali da je jeres putovati “ hrvatskim avionom“ , onda nam.nema spasa.Totalni raspad sistema.

  22. Temu je lansirala Ana Brnabic kako bi se skrenula paznja sa razgovora izmedju Vucica i Kurtija.

  23. Alo debili nije bitan avion već lopovluka neodgovornost i Rio Tinto…

  24. Није могуће летети из Србије, хрватским авионом у Немачку. Ту су питању три државе. Уколико је “ хрватски авион “ регистрован у Немачкој, онда је то немачки авион. Ионако за чартер летове постоје посебне процедуре уколико се лети у иностранство. За сваки чартер лет је потребна дозвола и контрола да ли се ради о такозваној петој слободи. ФСС је требао да се договори са Air Serbia за тај један лет из Београда за Немачку, само у једном правцу, повратак је зависио од из ког места би се тим вратио у Београд. Ако то домаћи авиопревозник није могао, онда би било по устањеној пракси да они нађу слободан авион. Али када слепци раде посао, онда ме ништа не чуди.
    40 година сам изнајмљивао авионе у Немачкој, често и у Швајцарској, Аустрији, за светске сајмове, разне олимпијаде, светска првенства и разне професионалне групе.

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.