UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Mi se uporno svetu prikazujemo kao bande divljaka, verovatno na ponos našeg poglavara

  2. Jesu l’ to Albanci s Kosova neka druga rasa? Mislim, pošto su optužili srpske navijače za „širenje rasističkih poruka“? Do sad sam bio ubeđen da su oni bela rasa… A na srpske huligane PreCednik je izuzetno ponosan, možda će pasti i neka odlikovanja?

  3. Polako priznanje na mala vrata. Kako je moguće da se FSS žali na FKK kad Kosovo nije država , po nama?

  4. Fudbalske utakmice nisu i ne treba da budu politički i izpolitizovani događaji. Vučićevi jurišnici da se popišu i spisak da se preda UEFA kako bi bila organizovana trajna zabrana ulaska u EU. Neće mene niko da bruka.

  5. Velika podrška za naše fudbalere i navijače, tako se bori za nacionalne boje.

  6. Pa mi srbi smo divljaci, kad god imamo priliku mi to i pokažemo. Putuj Evropo!

  7. Nije UEFA pokrenula postupak protiv Srbije nego protiv FSS. Ja sam državljanin Republike Srbije i uopšte me ne interesuje fudbal, tako da ne saosećam sa onima protiv kojih je pokrenut postupak.

  8. Kakva fatalna greska. Podnosimo tuzbu protiv nepostojeceg futbalskpg saveza. Zar ne vdimo,vodjinaolitila nas vodi u ambos.

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.