Vučić o učinku fudbalske reprezentacije: Saglasan sam da je debakl, uložili smo ogroman novac

Ostavite komentar


  1. Ali videćete vi, kad mi izgradimo nacionalni stadion. Zadužićemo se još više, naša deca će to plaćati. Sve za fudbal. Nema veze što se na operacije čeka do smrti, što u graovima i selima nema kanalizacije i pitke vode. Sve ćemo da žrtvujemo za fudbal. Neeee….nemojte misliti da će se tu neko ugraditi? Pominje se da će 32 ekipe igrati na EP. Zamislite 6 ekipa u grupi, pet utakmica, treći ide dalje, četvrti u kvalifikacije. Ima da damo duplo više golova nego na ovom EP… dva!

  2. Fudbaler iz Celja pao u depresiju što nema ko da ga isprati, pa iz očajanja dao golove.

  3. Za one koji se razumeju u fudbal, ovo nije nikakav debakl, već realnost. Možda je moglo biti malo bolje da se nije umešao ovaj što se u sve meša, ali da bi bilo mnogo bolje, mora mnogo toga da se promeni. Za početak onaj koji se u sve meša. Bez toga nema boljitka ni u čemu.

  4. Fudbal nije samo o novcu, već o strasti, timskom radu i dugoročnom razvoju.

  5. Ulaže se ogroman novac poreskih obveznika, godinama bez nekih rezultata (fudbal), a decu i dalje lečimo SMS-om !

  6. Pa definitivno nešto ne štima!!! Toliko dobrih igrača a da ne može da se uskladi tim i postigne rezultat! Jedno samo svima treba da vude cilj a to je borba za svoju zemlju, borba za Srbiju!

  7. Mora se izvršiti analiza za slabu prikazanu igru na EP i za loš rezultat

  8. Gde god si ti mirodjija a bio si kada je reprezentacija u pitanju lose joj se pise.

  9. On laže i kad laže i kad ne laže. Nismo izgubili od Slovenije, igrali smo nerešeno…

  10. Mislim da je vreme da predsednik preuzme mesto selektora. Na DIF-u može da položi još par ispita i dobiće diplomu fudbalskog trenera. Iskustvo mu nije problem jer od malih nogu prati CZ tako da Srbija ima rešenje.

  11. A cim tu Vucic umesa prste, rezultat je porazavajuci .Takvo je stanje u celoj zemlji

  12. I sada treba nesto da komentarisemo. Gensek bivsi vodja navijaca Zvezde na tom mestu zacementiran vec 6. godina i tek je na pola mandata. Strasno i tuzno….a o Djaji da ne pricamo. Covek se ne mesa u svoj posao.

  13. Vraćaj te pare od džabalebaroša,od uprava klubova,menadžera,trenera u fondove.

  14. Neverovatno,pa Vučić je postavio Đajića,Nedimovića i …..Stojkovića za trenere …..pa on je sam naredio da mu se ugovor odmah produži….1,5 mil.evra i sad kao neko je drugi kriv,opozicija….

  15. Ulozili ste ogroman novac u brukanje Srbije, 9 povredjenih policajaca zbog huliganskog olosa koji tamo salje radikalska banda.

  16. Pa on kritikuje a on sve FSS ljude postavio, selektora, predsednika, potpredsednika i genseka ortaka sa šipke. I sada po staroj dobroj navici krivi su drugi a ne onaj ko je smislio sve to.

  17. Mister je ozbiljno zajebo Kapa i tu oproštaja nema, biće smenjen kao što je postavljen.
    Čovek spremao dvočasovni monolog, kako smo eto i u fudbalu postigli uspeh (naravno, zahvaljujući njemu) i kako ipak treba da se gradi sdadion Nacionale, kad ono međutim!
    Procentić ispari..

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.