Kada i gde možete da gledate meč Real Madrid - Partizan u Evroligi? 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

Partizan gostuje velikanu evropske košarke, Real Madridu, u utakmici drugog kola Evrolige.

Crno-beli su porazom startovali u elitnom takmičenju, pre nedelju dana su doživeli poraz od Baskonije u Vitoriji – 88:82.

Sa druge strane izabranici Željka Obradovića odlično stoje u regionalnoj ABA ligi, gde imaju skor 3-0, a sigurno je da ih može radovati vest koja stiže iz prestonice Španije.

Najbolji igrač Reala Fakundo Kampaco neće biti u ekipi na utakmici protiv beogradskog kluba jer je suspendovan na jednu utakmicu zbog napada na sudije tokom meča prvog kola protiv Bajerna u Minhenu.

Real je porazima započeo novu sezonu.

Prvo su izabranici Ćusa Matea izgubili u finalu Superkupa Španije od Unikahe rezultatom 90:80, da bi u prvom kolu Endesa lige doživeli poraz od novog ligaša Lejma Korunje – 86:85.

Zatim je usledio poraz u Minhenu u prvom kolu Evrolige – 97:89, da bi prvi trijumf upisali tek proteklog vikenda i to protiv Saragose – 101:95.

Očigledno je da se igrači „kraljevskog“ kluba ne nalaze u dobroj formi i beogradski crno-beli će pokušati da iskoriste tu činjenicu i produže seriju loših rezultata možda i prvog favorita za osvajanje Evrolige ove sezone.

Utakmica između Real Madrida i Partizana igra se u u četvrtak 10. oktobra od 20.45 časova, a možete da je direktno gledate na kanalu Sport Klub 1.

Evroliga, 2. kolo

Sreda

Monako – Makabi 19

Crvena zvezda – Baskonija 20

Četvrtak

Anadolu Efes – Fenerbahče 19.30

Asvel – Virtus 20

Panatinaikos – Bajern 20.15

Real Madrid – Partizan 20.45

Petak

Olimpijakos – Žalgiris 20.15

Barselona – Alba 20.30

Armani – Pariz 20.30

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari