Kada i gde možete da gledate utakmicu između Makabija i Partizana u Evroligi? 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana gostuju Makabiju u u okviru četvrtog kola Evrolige, a utakmica se igra večeras u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Crno-beli su pre dve večeri stigli do prve evroligaške pobede u ovoj sezoni pošto su u „Beogradskoj areni“ savladali Bajern rezultatom 86:78.

Sada imaju za cilj da nastave pobedničku seriju, a trener Partizana Željko Obradović zna koje su vrline večerašnjeg protivnika.

– Odgledali smo utakmicu koju su odigrali protiv Anadolu Efesa, sjajna utakmica, veliki broj poena. Ono što je karakteristično za utakmice Makabija je veoma visok ritam koji forsiraju tokom svojih mečeva. Moramo da vodimo računa da ne dopustimo lak kontranapad i sekundaran kontranapad. Imaju mnogo šuteva za tri poena i posle toga idu na skok. To su neke najvažnije stvari. Treba da obratimo pažnju na akcije posle tajm-autova, dosta toga je razrađeno na visokom nivou, mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica – istakao je Obradović.

Utakmica između Makabija i Partizana igra se večeras od 20.05 časova, a možete je direktno gledati na kanalu Sport Klub 1.

Evroliga, 4. kolo

Četvrtak

Alba – Fenerbahče 19.30

Makabi – Partizan 20.05

Armani – Žalgiris 20.30

Bajern – Pariz 20.45

Real Madrid – Panatinaikos 20.45

Petak

Monako – Virtus 19

Efes – Olimpijakos 19.30

Crvena Zvezda – Barselona 20

Asvel – Baskonija 20.30

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari