Evroligaška računica Partizana - platiš malo, zaradiš puno 1oto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©

Predsednik košarkaške sekcije crno-belih objavio koliko je koštala specijalna pozivnica elitnog takmičenja.

„Vajld-kard ima jedan uslov. I Valensija, i mi, koji smo aplicirali prema bordu Evrolige ona je imala cenu od 500.000 evra. Očekujemo informaciju od Evrolige kada to da platimo i bićemo spremni na to, jer će nama Evroliga dosta finansija da uozbilji, dobićemo još sponzora, biće više prihoda od karata i to je nešto što smo čekali zadnjih deset godina svi zajedno“, rekao je Ostoja Mijailović za Sportal.

Međutim, pitanje je da li bi posle sedam sezona, crno-beli dočekali povratak u Evroligu da ekipu ne vodi najtrofejniji i najuticajniji evropski trener Željko Obradović.

„Što se uloge Željka Obradovića tiče, mislim da je to suvišno govoriti. Željko je najveći košarkaški radnik Evrope svih vremena. Željko ima devet osvojenih titula i sad vi zamislite da imate košarkaški rad iza vas 30 godina i da ste trećinu od toga bili prvi u Evropi. I to govori koliku je on ulogu imao u ovom procesu. Naravno, imao je ulogu i Fajnal-for u Beogradu, i finansijska stabilizacija Partizana, to što smo u Areni“, dodao je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari