Fabijan Kozer u Realu do 2024. godine 1Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Kao što su španski mediji, a pre svih Marka, nagovestili pre nekoliko nedelja, Fabijan Kozer će i u narednom periodu nositi dres Real Madrida.

Klub je saopštenjem objavio da je obnovio ugovor sa francuskim igračem, koji će nastaviti da igra za šampiona Španije još dve sezone, odnosno do 30. juna 2024. godine.

Uprkos činjenici da je na polovini sezone ideja tima bila da se Francuz ne obnovi ugovor, njegov kraj sezone i njegova ključna uloga u finalu Endesa lige protiv Barselone na kraju su ubedili čelnike kluba da ga zadrže u svojim redovima i naredne dve godine.

Ono što je francuskog beka oduvek krasilo je bilo to da nikada nije podbacio u najvažnijim utakmicama u sezoni i da je u svakom trenutku pokazivao izuzetnu posvećenost timu.

Kozer je drugi igrač koji je produžio ugovor sa Madriđanima od kada je klub smenio treenra Pabla Lasa, a pre njega je to učinio Serhio Ljulj, koji se takođe obavezao na dvogodišnju vernost Realu.

Francuz je radosno reagovao na Tviteru nakon što je saznao da će nastaviti da nosi dres omiljenog kluba još dve sezone objavivši sledeću poruku: „Osećam se veoma ponosno, srećno, srećno što imam priliku da nosim ovaj dres još 2 godine. Moja porodica i ja smo na mestu gde smo oduvek želeli da budemo. Hvala svima na porukama ljubavi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari