Fantasy Evroliga stigla na Sport Klub 1Foto: Promo

Ove sezone United Media će u partnerstvu sa najboljom košarkaškom ligom u Evropi popularnu igru ponuditi košarkaškim fanovima i na svojim sportskim sajtovima!

Na stranici Fantasy Sport Kluba od danas možete da se registrujete i prijavite svoju virtuelnu ekipu za još jednu uzbudljivu evroligašku sezonu, takmičite se sa hiljadama drugih igrača i osvojite atraktivne nagrade.

Pobednik lige će osvojiti odlazak na fajnal-for Evrolige u Berlinu, a pored toga biće i drugih vrednih nagrada za najbolje Fantasy igrače, kao što su ulaznice za košarkaške spektakle koji nas čekaju u “Beogradskoj areni“ u kojoj će protivnike dočekivati Partizan i Crvena zvezda.

Kada su pravila igre u pitanju najvžanije da znate da svako može da kreira najviše tri sastava, da u okviru svog virtuelnog budžeta treba “kupiti” četiri beka, četiri krilna igrača i dva centra, kao i trenera ekipa.

Iz jednog evroligaškog kluba možete imati najviše tri igrača. Više detalja o tome kako se boduju učinci igrača, kada i kako ih možete menjati pročitajte na stranici PRAVILA.

Do početka nove sezone Evrolige možete svakako da proučite sastave svih ekipa, menjate igrače i pratite ko je u kakvoj formi pred prvo kolo 5. oktobra.

Sve prenose Evrolige ćete i ove sezone ekskluzivno moći da gledate na kanalima Sport Kluba, a vesti, izveštaje, reportaže i video sadržaje na našem sajtu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari