Nismo se naspavali: Selektor Stojković otkrio uzroke poraza u Kopenhagenu

Ostavite komentar


  1. Rezime: protiv nas su bili i Var i Makazice, igrali smo čak dve utakmice za četiri dana za razliku od Danaca koji su igrali samo dve utakmice u četiri dana, imali smo samo 11 igrača na terenu a Danci čak jedanaest, nama su se povredili svi igrači koji nisu bili pozvani, a Danci su računali na sve igrače koji su igrali, mi smo stvarali šanse pred svojim golom, a Danci su podmuklo stvarali šanse doboko pred našim (!) golom, mi smo nesrećno išli na magiju poteza koje su igrači izučavali dve noći na jutjubu u mečevima Denver-Lakers i Đoković-Federer, a Danci srećno igrali po taktičkim rešenjima trenera.

  2. Svi krivi, samo on nije !?
    „Mister“, treba imati časti i poštenja pa priznati svoju nesposobnost.
    Tako je i Stanković zahtevao da ga zovu mister. Kakva malograđanština !

  3. E moj Stojkoviću, kažeš: „Pored ovih što nisu došli, imali smo i trojicu fudbalera, koji su nas napustili“. Umesto da ti napustiš njih, oni napuštaju tebe, šibicaru jedan. Idi, nemoj da nam grobariš reprezentativni fudbal, sramoto jedna.

  4. @Fu Manču svaka čast za komentar.
    Kako da objasnimo selektoru da se MISTER zaslužuje. Kao što je to zaslužio pokojni Radomir Antić. Zaslužio je to svojom stručnošću, bio je trener tri najveća španska kluba (Barselone, Atletika i Reala) i celokupnim svojim ponašanjem je pokazivao gospodske manire. Sadašnji selektor je svetlosnim godinama daleko od navedenog.
    A što se igre tiče: i dalje sam mišljenja da bi zabrana fudbala u Srbiji donela samo dobro ovoj zemlji.

  5. Naš fudbal odavno nije ni za šta. Ne smeniti Stojković, nego raspustiti kompletan FSS, stopirati izgradnju nacionalno stadiona a pare preusmeriti na druge sportove.

  6. „Nije lako odigrati dve teške utakmice u tri dana.“ – reče Piksi.
    Španci su čini mi se, nakon „teške“ utakmice protiv nas, takođe imali drugu utakmicu protiv Švajcarske.
    Ako ne grešim i Dancima je ovo bila druga „teška“ utakmica nakon tri dana.
    Da li su se njihovi selektori i igrači žalili na „gust“ raspored?
    I na neispavanost, o majko Božija!?!

  7. Samo jedan je bio pravi Mister i on nije zahtevao da ga tako zovu , tako su počeli,iz poštovanja da ga zovu igrači koje je trenirao.Ovi lažni misteri su samo odraz egoizma i malograđanštine.

  8. Ti se nisi jos probudio i ne znas gdje si, ali maher da mlatis pare, zajedno sa tvojim pajtasima jesi. Sjutra moze biti uzrok porazu sto ste se prejeli ili tebi najbolje odgovara da se fudbal ne igra uopste.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.