Filip Petrušev najverovatnije propušta Portoriko, Srbija "nameštala ruku" i na dan utakmice (VIDEO) 1foto: FIBA basketball

Košarkaše Srbije za nepuna dva sata očekuje veoma bitan meč sa Portorikom.

Uvodni duel sa Kinom je već arhiviran; košarkaše Srbije očekuje veoma važan meč sa Portorikom, koji sigurno neće biti ni nalik onome od pre desetak dana iz Beogradske arene.

Koliko ozbiljno i temeljno pristupaju obavezana izabranici selektora Svetislava Pešića svedoči podatak i da su na dan meča sa Portorikancima trenirali Bogdan Bogdanović i saigrači.

Naravno, nije to bio trening nekog većeg inteziteta sa punim bandažom već šuterski, a sve u cilju da „orlovi“ steknu još bolji osećaj na novim obručima u Manili.

Košarkaši su ostali u hali oko sat vremena, šutirajući iz svih mogućih pozicija. Na kraju su Nikola Jović, Vanja Marinković i Marko Marinović, pomoćnik u stručnom štabu Svetislava Pešića, organizovali takmičenje u šutiranju sa centra.

Popularni Malina je pogodio dve lopte odmah na početku, ali je na kraju pobedio košarkaš Majamija, koji je uz savete Bogdana Bogdanovića vezao nekoliko pogođenih šuteva sa centra, na oduševljenje saigrača.

U odnosu na siagrače, Filip Petrušev je trenirao po posebnom programu. Zbog izvrnuća skočnog zgloba protiv Kine, radio je na stacionarnom biciklu, razne statičke vežbe što negde pokazuje da bi mogao da propusti duel sa Portorikancima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari