FK Crvena zvezda: Dragan Stojković nas maltretira 1Foto: Peđa Milosavljević /Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković najavljenom tužbom protiv generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića maltretira klub.

„I današnjom najavom Dragan Stojković nastavlja da maltretira Crvenu zvezdu. Sve dosadašnje izjave su zvanični stavovi Crvene zvezde, tako je poslato medijima i interpretirano u sredstvima javnog informisanja. Zato ovo doživljavamo kao najavu tužbe protiv Crvene zvezde i kao dodatni pritisak na naš klub“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Stojković je ranije danas najavio da će tužiti Terzića, posle klupskog saopštenja crveno-belih u nedelju, da selektor „režira pljačku u korist Partizana“ u domaćem fudbalu.

Selektor je rekao da je bio šokiran kada je pročitao optužbe, „neistinite, gnusne, prljave i niskobudžetne laži o sebi“ i da je „Terzić prešao crvenu liniju“, pa da nema izbora i da svoj ugled i čast mora da brani na sudu. On je istakao da „takve uvrede, klevete i crtanje mete na čelu“ ne želi da trpi.

„Bez obzira na Stojkovićeve pretnje, Crvena zvezda neće odustati od borbe za zaštitu svojih interesa. Fokusirani smo na utakmicu sa Glazgov Rendžersom, a sve sto imamo, reći ćemo na sudu“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari