FK Crvena zvezda osudila uvrede Ibrahimoviću

Ostavite komentar


  1. Tradicionalno srpsko gostoprimstvo? Možda nekad bilo. Rupčaga. Cenim da će Ibra džentlmenski da pređe preko toga i da tri gola u revanšu koja će da zavuče vudu replici nekadašnje Zvezde Musemića, Halilovića, Šabanadžovića neće biti iz osvetoljubivosti, nego onako, rutinski. S razumevanjem, spram jedne čemerne senke preminule slave.

  2. Ovakvim uzmemirujucim tekstovima mozete izazvati dusevni potres kod uvazene Olje Beckovic, ionako je potresena u zadnje vreme navijacima. Nadam se da ovaj sto je vredjao nije navijac Zvezde, a da g-dja Beckovic ne cita Danas.

    1. Sigurno nije navijač CZ.Mislim da je to bio Đilas ili Ivanović prerušen u Kesića…

  3. Uvrede ko uvrede. Uvek ih je bilo i bice. Nije to problem. Nego sto su dosle od nekog coveka, koji je kao jedan od specijalno izabranih, sedeo u lozi naseg najveceg stadiona. Bruka golema. Jedino kako se C-Zvezda moze oprati od ove sramote je da objavi ime i prezime tog coveka i pokrene krivicni postupak. No, slabe su sanse za to. Jer taj covke je ili neki mafijas ili tatin sin ili i jedno i drugo.

  4. Mene je sramota sto sam Srbin zbog takvih idiota. Koliko moras biti jadan i glup da nesto slicno kazes.

  5. Koji ispad publike,kad publici nije dozvoljen ulaz.Taj je visoko pozicioniran u upravi zvezde kao covek sa posebnim uvazavanjem.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.