FK Novi Pazar: Nećemo voditi navijače na gostovanja, to bi bilo rizično i neodgovorno

Ostavite komentar


  1. Ja zaista ne mogu da verujem da bilo ko sa malo razuma, moze da poveruje da su Partizanovi navijaci skandirali odvratnosti i ,( sigurna sam da jesu), a Novopazarci cutali, (sigurna sam da nisu) !
    A predsednik , koga ne podrzavam na mnogim temama,jeste osudio vulgarnosti Partizanovih navijaca, skandiranje Srebrenici i uzdizanje zlocinca Mladica. Pri tom jeste osudio i Novopazarske navijace.
    Ne treba po navici vredjati svaki gest vlade i predsednika… onda to nije objektivno.
    Navijaci, ne svi, su odvojena nacija.zivim u Britaniji i posle utakmice Italija -Engleska, i promasenih penala od strane Engleskih igraca … krenula je rasisticka hajka preko medija protiv 3-jice igraca tamne puti. Bukvalno histerija rasizma… i u razvijenijim drustvima i njihovim navijackim grupama dogadjaju se slicne stvari kojima je baza agresivnost, vulgarnost, jeftini nacionalizam i rasizam.

  2. „Partizan je bio ubedljiv i sa tribina je krenulo skandiranje „Nož žica Srebrenica“
    Ne odobravam huliganstvo i ono što nema veze sa sportom. Jasno je ko je izazvao ovakvo ponašanje. Dok nisu navijači iz Bg počeli sa fašističkim parolama navijači NP su ćutali.
    Ali, ovo je redovna pojava na stadionima u Srbiji. Posebno Bg , NS i dr.
    Sve to je rezultat politike i klime u društvu. Nije dobro da se prećutkuje i tako odobrava ovakvo ponašanje. Skandiraju oni koji nisu bili rodjen 90.od koga su to naučili i nastavili!? Igrom riječi se može opravdavaju najgrdje zlo, ali da li je to ispravno.
    Ako se navijačima onemogućava da bodre svoj klub, a drugima sve dozvoljava, treba napustiti takvo takmičenje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.