FK Partizan: Sudija je opljačkao Partizan u Nišu

Ostavite komentar


  1. Koju li drogu koristite u upravi,nije mi jasno,ali čisti niste garant.Čitam i ne verujem ,kontrolisali igru u prvom poluvremenu sa jednim jedinim šutem u okvir gola i dali taj go ,i to je sve od Partizana u Nišu!!!

    1. Partizan se u Nišu ništa nije pitao, igra bez igre, kretanje ekipe je na nivou pete lige, nisu bili nikakva pretnja po gol Radničkog Ne znam da li imaju koga starijeg od Saše Ilića jer on izgleda da nije nije dovoljno star da nešto učini.

  2. Pozdrav neimenovanom piscu ovog saopštenja. Valjda i to napisano saopštenje mora biti potpisano, ako ništa drugo bar imenom Predsednika kluba, ovako neko neodgovoran piše tako krupne rečei „Sudija opljačkao Partizan“. Za takav izraz mora neko odgovarati, da li onaj koji je to navodno učinio ili onaj koji je nakaradno sastavio članak, jer je „pljačka“ krivično delo. Uzgred, verovatno je ovaj tekst pisao neko ko nema veze sa sportom, jer, neka ekipa MOŽE IZGUBITI SA 3:1 (ne sa 1:3), isto tako MOŽE POBEDITI sa 3:1 (iako pobedu izvojuje u gostima). Na način ka koji je neimenovani sastavljač saopštenja napisao (1:3) može biti napisan rezultat utakmice, Radnički – Partizan 1:3.

    1. Apsolutno sam saglasan s Vašim viđenjem ovog veoma prizemnog i nakaradnog teksta neimenovanog autora ma ko to bio (izvor je „Beta“). Termine: pljačka, provalnik, razbojnik,………i ostali epiteti nisu primereni i pristojni ma koliko je neko bio ogorčen jer je u pitanju samo jedan sportski susret gde treba da postoji i neki vid džentlmenstva pa i onda kada ne ide sve kako se želi. Kratko, uličarski rečnik i retorika. P.S. Bilo bi lepo, možda i neophodno, da uvaženi portal „Danas“ u buduće ‘zaobiđe’ ovakve tekstove, a u znak poštovanja prema svojim vernim čitaocima.

  3. Da li cete bar vi kao jedina svetla tacka na tamnom medijskim nebu Srbije potraziti odgovr na kradju koja se dogodiila u Nisu. Da li ce bar vasa redkacija da kontaktira jedino mesto gde se analizira sudjenje bez jahanja u sedlu vlasti, bas kao sto to radite i vi a to mesto je fudbalskisudija.blogspot.com. Da li cete?

    1. Daj Aco ne lupetaj. Nismo dva tačna pasa mogli da sastavimo. Ono su ograničeni igrači, bez kvaliteta za Partizan. Gerijatrija: Vulićević, Ostojić, Ilić i Smiljanić su nam nosioci tima. Zdjelar hoće ali izgubljen. Pantić jako pao u formi. Spartanci Ivanović i Nikolić srljaju ali ne znaju.

  4. Ocigledno je da prvom golu nije prethodio prekrsaj,da je drugi priznat uprkos ofsajdu,no koji je ovo put da se desava ista stvar unazad 4 god? Zasto,gospodo iz uprave,ucestvujete u ovom cirkusu? Zasto dajete legitimitet prvenstvu? Vucela,ti moras izabrati,ili si partizanovac,ili Vucicev koalicioni partner… A garantujem da bi 90 posto navijaca pre doslo na stadion da bodri fudbalere u trecoj ligi,no u ovoj namestenoj…Vucela,izabran si s namerom da izjednacis odnos drzave ka Partizanu,nisi uspeo,povuci tim iz lige ili odlazi…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.