FMP podneo žalbu na dešavanja na meču sa Partizanom

Tim iz Železnika podneo prijavu protiv Dalasa Mura

Ostavite komentar


  1. Nebojsa Covic je veliki politicki maher. Covek bez karaktera. Od 90-ih godina zivi na drzavnim – narodnim jaslama. Od Milosevica se prebacio kod demokrata pa sad kod radikala -naprednjaka. Milioni evra su nestali na Kosovu a on o tom nista ne zna. Bio samo koordinator za ulaganja i izgradnju na Kosovu. Dobro se usaltao u SNS. Gostuje na Pinku kao covek koji ima resenje za Kosovo. Nista Mur uvredljivo nije rekao. FMP je mala CZ. Pa jesu manji od CZ. Brojimo titule, gledaoce, pobede. Manji su. Svojom igrom podsecaju na CZ ali su manji. Nema sta tu disciplinska komisija da razmatra. Radi se o pokusaju destabilizacije Partizana pred narednu utakmicu sa CZ. Pokvareno i perfidno od FMPa odnosno Covica. Verujem da ce Zeljko stvari ignorisati i fobro pripremiti ekipu. Ima on to iskustvo iz Grcke Panateniakos i Olimpijakos.

  2. Danas se nažalost izgovorena istina ne oprašta.Zar je rekao nešto što nije tačno?Hajde da opet dozvolimo da nas Čović pravi budalama i da nas ubeđuje kako to nema veze sa životom.Nedostaje mi Vujošević da ga ponovo izuje iz cipela.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.