(FOTO) Kristijano Ronaldo stigao u Teheran na meč azijske Lige šampiona: Obožavaoci probili kordon policije ispred hotela u kojem se nalazi portugalska fudbalska zvezda 1Foto EPA-EFE/FC PERSEPOLIS

Portugalac Kristijan Ronaldo doputovao je danas u Teheran gde će u utorak sa svojom ekipom Al Nasr igrati meč azijske Lige šampiona protiv domaćeg Persepolisa.

Njega je na aerodromu „Imam Homeini“ dočekala delegacija domaćeg kluba i uručila mu na poklon ručno rađeni persijski tepih, na kojem se nalazi zlatna pločica sa natpisom „CR 7“.

Stotine navijača opkolilo je hotel u Teheranu, nadajući se da će videti portugalsku fudbalsku zvezdu.

(FOTO) Kristijano Ronaldo stigao u Teheran na meč azijske Lige šampiona: Obožavaoci probili kordon policije ispred hotela u kojem se nalazi portugalska fudbalska zvezda 2
Foto: EPA-EFE/FC PERSEPOLIS

Uzvikujući „Ronaldo, Ronaldo“ u jednom trenutku oni su uspeli da probiju policijski kordon i uđu u hotel, zbog čega saudijski klub kasnije nije održao trening.

Ovo je prvo meč između saudijskih i iranskih klubova na domaćem terenu, jer su diplomatski odnosi između ove dve zemlje uspostavljeni pre nekoliko meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari