FSS podržao Đokovića: Znamo da ćeš posle ovih udaraca biti još jači

Ostavite komentar


  1. FSS objavio? A ko je taj FSS? Da nije nereformisana UDBA (ciji su i fudbalski navijaci kojima AV nista ne moze, kako sam kaze). Ako je BIA, hvala lepo.

  2. Aman dosta više o odbrani manupulatorske familije Đoković, velikih prijatelja Dodika i Dačića !
    Turnir je poslužio huliganu vučiću da stvori privid da nema virusa i da se izađe na izbore i tačka !
    Njegovu bahatost i ugrožavanje života naivnih ljudi ne može oprati sva ta mašinerija hvalospeva i botova !
    Ne bi me začudilo da su Đokovićevi botovi i botovi SNS-a ?

    1. A, čiji ste Vi bot „Lazare malečki“?! Za koga li Vi glasate? Siguran sam da su ti, kojima Vi „botujete“ jedni od ovih koji su jedva napabirčili 0,8% biračkog tela na poslednjim „nelegitimnim“ izborima. Koja li Vas unutrašnja muka razara? Znam, kad „Lazar Veliki“, ujutru ustane, pa onako mamuran i krmeljiv, pogleda sebe u ogledalo, kad vidi svu tu tugu jad i bedu, kada sagleda sav svoj jalovi život, kada popije dvolitarku piva „Rogonje“, da bi se razbudio, shvati da je Novak Djoković neopravdano popularan a još neopravdanije bogat. Tada, „Lazar Veliki“ pomisli, da bi daleko lepše umeo da troši te ogromne Novakove novce koje je on „neopravdano“ stekao. Novak je redak cvet sa ovih prostora. Nažalost iznikao je na ljudskoj pustoši, na djubru, koje pokušava da ga vrati u svoje blato i zamaže svojim najotrovnijim fekalijama. Ovde se uspeh ne prašta. Naročito ako taj uspeh postiže jedan Srbin, koji se, pri tom, ne stidi svoje nacionalnostoi već ponosi. Ako „Lazar Veliki“ pogleda sebe u oči šta može da pomisli? Zgrozi se i kaže, „Pa ako sam ja ovakvo g..o, kakav li je tek ovaj Djoković“. Tako to ide medju srpskom mizerijom.

  3. Stomatologu iz Novog Sada pokrajinski ministar zdravlja pretio je javno zatvorom od 12 godina zbog ,neproverene ,tvrdnje da je radio zaražen. Stomatolog je bio zaražen, nije radio zaražen i na žalost, pravdu nije dočekao. Da li je tada neko ustao u odbranu njegove časti? I taj stomatolog je bio veliki čovek!

  4. Ima jedna stvar; svi ovi kritičari koji su se obrušili na Noleta,imaju kompleks niže vrednosti koji se hrani time što će najvećeg,dakle,broja 1 da povuku na niže,da mu napakoste,da ga spuste sa te ogromne visine na kojoj se on nalazi.Osećaju se ,lično, bolje kad ga pljuju,misleći da će kao igrač biti slabiji kada se vrati,a samim tim i prihvatljiviji za njihove pojmove:kako neko takav može da bude najveći.

  5. Nole je jedan I jedini,njegova je nesreca sto ga je today donela u najnesrecniju zemlju na svetu !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.