„Uništili dete od 17 godina“: Klubovi i FSS onemogućili da se dobije pravda, šta se dešava sa Većem za rešavanje sporova?

Ostavite komentar


  1. Terzić je to radio i u OFK BEOGRADU.Tadašnjeg najboljeg omladinskog reprezentativca B..ovića je uništio i zavio u crno,a oca prevario na isti način.Zato nam je stanje tako u fudbalu.

  2. Ako imaš mogućnosti dečko idi iz srbilenda jer ovde od nepomenikovih lopova nemaš šanse jedino ako im ne platiš a ako imaš imalo karaktera to nemoj da radiš mlad si uči steknu neku diplomu i put pod noge pametne i vredne zapad traži a lopovi u Srbiji traže lovu ne samo u sportu već i u skoro svim profesijama probudi se i vidi gde živiš ako su tvoji bili dosad slepi i to nisu uvideli žalosno al to ti je srbilend !!!

  3. Stara priča unistavanja mladih igrača,traze pare da im dete igra nije bitno dali zna ,tko ima para plača tako da igraju deca bivsih igrača i guraju ih u reprezentaciju a talenti propadaju.Poledica govori istinu godinama ali mafija vlada i unistava fudbal u Srbiji,neznam do kada?

  4. Šta očekivati od kriminalaca . Da je igrao za Kosovo problema nebi imao , ali bi bio izdajnik i navukao drugu bedu sebi na vrat.

  5. Najveći lopov u srbiji Terzić Zvezdan ali stitiga vlast na čelu sa našim presednikom države mali ljudi nemogu da pesperiraju ukupljeno društvo jadno i bedno u svim institucija je politikanstvo korumpirana država Srbija

  6. Poizbacivati sve iz FSS i formirati novi, država da prestane da finansira kriminalce u klubovima, nacionalni stadion, na kome bi, kakvo je stanje u klubovima, igrali straci, nam ne treba

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.