Slavni fudbaler o borbi sa depresijom: Bilo me je sramota da budem sa svojom decom, najbolja stvar je bila da napustim zemlju 1Foto: EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS

Napadač Milana Alvaro Morata opisao je u intervjuu mreže „Kope“  kako su izgledali trenuci depresije i napadi panike koje je doživeo u skorije vreme, piše katalonski medij Mundo Deportivo.

– Najbolja stvar za mene je bila da napustim Španiju, nisam to mogao da podnesem – izjavio je napadač Milana u prvom delu intervjua.

– Kada imaš depresiju, nije važno kojim poslom se baviš. U tebi je još jedna osoba protiv koje moraš da se boriš. Došlo je vreme kada nisam mogao da obujem kopačke – priznaje španski internacionalac, koji je takođe dodao da „tri meseca pre Evropskog prvenstva nisam znao da li ću ponovo igrati fudbalsku utakmicu, nisam znao šta mi se dešava“.

Morata čak priznaje da ga je bilo sramota da bude sa svojom decom, da izlazi… i objašnjava da je u početku mislio da će ostati u Atletiku jer je to zaista želeo, ali da je shvatio da ne zna ni da li će da nastavi u reprezentaciji ili ne „jer sam star, jer ima jako mladih igrača i zato što imamo druge stvari van fudbala, decu“… bio je haos… Svako je napisao šta misli i izašle su neke vesti koje su po mom mišljenju bile preterane i shvatio sam da mi se to ne dešava u Italiji, objasnio je Morata i opravdao svoj odlazak na Apeninsko poluostrvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari