Zvezda traži zamenu za Hvanga, u konkurenciji bivši fudbaler Milana koji navija za klub iz Ljutice Bogdana (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Crvena zvezda nije uspela da zadrži In-Bom Hvanga, koji je danas prešao u Fejnord, pa čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pokušavaju da nađu zamenu za Korejca pre kraja prelaznog roka.

Kako prenosi Mozzart sport, crveno-beli žele da angažuju Radeta Krunića, reprezentativca Bosne i Hercegovine, igrača Fenerbahčea.

Krunić je od starta Superlige Turske proveo svega tri minuta na terenu, ali je u mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Lugana i Lila bio u startnoj postavi ekipe trenera Žozea Murinja.

Ko je Rade Krunić?

Kunić je karijeru počeo u Sutjesci iz Foče, potom je otišao u ekipu Donjeg Srema, a zatim je proveo jednu sezonu u Veroni. Potom je bio član Borca iz Čačka, ali je iste godine otišao u Empoli.

Dobre partije u timu Empolija su mu omogućile transfer u Milano za osam miliona evra, a posle pet sezona u jednom od najvećih evropskih klubova ove godine je prešao u Fenerbahče.

Krunić je više puta isticao da je veliki navijač Crvene zvezde, pogotovo kada je sa ekipom Milana gostovao crveno-belima u duelima u Ligi Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari