Zvezda pobedila Radnik i smanjila zaostatak za Partizanom, „Delije“ uspele da dodatno motivišu svoje ljubimce 1Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu Radnik iz Surdulice rezultatom 3:1 u 14. kolu Superlige i tako smanjili zaostatak na tabeli za vodećim Partizanom na samo tri boda.

Crveno-beli, koji su pre meča u svlačionici dobili motivaciono pismo od svojih navijača do pobede su došli golovima Mijatovića u 14, Spajića u 54. i Kange u 90. minutu, dok je jedini strelac za goste bio Tomašević u 70. minutu.

Domaći su imali sigurno vođstvo sve do 70. minuta, ali su gosti iz svog drugog udarca ka golu Glazera uspeli da utakmicu učine neizvesnijom i unesu nervozu u ekipu Baraka Bahara, ali i na tribinama.

Srećom po Crvenu zvezdu, gosti nisu imali ni snage, a ni kvaliteta da dođu do šanse za još jedan gol.

U odnosu na meč protiv TSC kapiten Dragović se nije našao u ekipi, dok je najskuplji igrač u istoriji srpskog fudbala Hvang utakmicu počeo sa klupe.

Barak je počeo sa izuzetno ofanzivnom startnom postavom, međutim, osim pogotka Mijatovića nije uspevala da stvori više prilika za gol.

Na poluvremenu je u igru ušao Spajić, prvi put od 16. septembra kada je bio jedan od krivaca za poraz od Čukaričkog.

Ipak, on je samo devet minuta kasnije postigao gol kojim je, kako će se ispostaviti, Zvezda došla do tri boda.

Trijumf ekipi iz Ljutice Bogdana obezbedio je Gelor Kanga, ali ovaj gol nije popravio utisak da su crveno-beli daleko od dobre forme.

Takođe, utakmica sa Radnikom nije poslužila da se atmosfera među igračima, ali i navijačim poboljša pred duel u Ligi šampiona koji Zvezda u sredu na svom stadionu igra protiv Lajpciga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari