Crveno-beli vratili bivšeg reprezentativca na „Marakanu“: Radonjić i Krunić poslednja pojačanja Zvezde za Ligu šampiona 1Nemanja Radonjic. Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Nemanja Radonjić, bivši fudbaler Crvene zvezde, vratio se u klub iz Ljutice Bogdana i potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Nekadašnji reprezentativac Srbije povezivan je jako dugo sa povratkom u Beograd, ali sada je izgleda sve gotovo i on će zaigrati Ligu šampiona na „Marakani“.

Radonjić se vraća u Beograd posle šest godina u inostranstvu. Crvena zvezda ga je prodala za 12.000.000 evra Olmpiku iz Marseja, ali je vrlo brzo prosleđen na pozajmice u Hertu, Benfiku i Torino.

Italijanski klub je otkupio njegov ugovor, da bi ga potom prosledio na pozajmicu u Majorku gde je proveo prošlu sezonu, međutim, Španci nisu želeli da plate tri miliona evra kako bi ga otkupili.

Za sada se zna da je Crvena zvezda morala da plati obeštećenje za Radonjića, ali se ne zna koliko ono iznosi.

Radonjić neće biti jedini novi fudbaler Crvene zvezde, jer, kako prenose beogradski mediji, u klub stiže i Rade Krunić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je meta crveno-belih još u doba kada je igrao za Donji Srem i Borac iz Čačka, ali se tada nije našao na „Marakani“.

Sada je nakon uspešne karijere u Italiji u dresu Empolija i Milana došao u Fenerbahče, ali se nije snašao i probaće da se nametne Vladanu Milojeviću.

Na krilnim pozicijama Zvezda ima veliki broj igrača, poput mladog Vladimira Lučića, zatim Mirka Ivanića, Aleksandra Kataija, Pitera Olajinke, Felisija Miltona, Lazara Jovanovića i Hosea Luisa Rodrigeza Pume, koji je stigao letos ali crveno-beli već pokušavaju da ga se reše.

Crveno-beli mogu da do ponoći registruju igrače za Ligu šampiona, mešutim, pretpostavlja se da su Radonjić i Krunić poslednja pojačanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari