Crvena zvezda žrtva sopstvenih rekorda i buvljak transfer politike

Ostavite komentar


  1. Koliko sam ja informisan AV je rekao da će biti 2::2 i za mene je to zakon. ( ha,ha )

  2. Briga Upravu sta vi pišete jer su oni od dolaska sns zaradili milione eura I sve uz kontrolu Oskara..a opozicija ni da pisne o tom kriminalu.

  3. Naivni smo. Zapad ti odkupi najbolje igrače za sitne pare ne možemo tim sa sastavimo. Izađemo na zapad, odvale nas. Kakvo je to razmišljanje uprave , eto nemam pojma. Sportski pozdrav.

  4. Dosta istine od novinara. Malo toga još može da se doda. Ali ipak ima pitanja.? Zbog čega neznamo zašto je doveden Radonjić.? Da nikada fudbal nije igrao do sada bi mogao bar 45 min. da istrči.! Mali Ilić da 3 komada Radničkom kao i Katai, a sinoć zahvaljujući reporteru doznadosmo da i „oni igraju“. Kaže čeka se da Silas proradi. Kada.? Možda je dobar fudbaler ali samo pod uslovom da ga niko ne čuva. Ne usuđuje sa da napadne i pretrči beka ili mu to nikad ne uspe. Bukari je boi sebičan ali je tražio fudbalsku kavgu na terenu. Lomio bekove. Ovaj se ne uznoji. Šta će mu onda brzina.? Spajić kad je kritično odmah kiks. Pored Rodića sad imamo i njega. Golman Ilić zabetoniran na liniji. Ubačene lopte na 1 metar od njega on ne reaguje.! Nije lako Miloju sa igračima ovakvog kvaliteta. Kažu golovi neprestano iz sopstvenih grešaka. Pa u pitanju je nesigurnost a i nedostatak fudbalskog znanja. Oslanjanje na naše mlade igrače je spas. A ne samo prodaja čim se ukaže prilika.

  5. Bog im uzvraća udarac zbog sramnog raskida ugovora sa Borjanom, koji je jedan od najzaslužnijih za rezultate Zvezde u ranijem periodu.

  6. Da li ćemo mi ikada ovde doživeti da se konačno piše i priča o stvarnim, pravim, nativnim i fundamentalnim razlozima zašto je ovo tako? Ovo ovde što piše su samo posledice, ali ni reč o pravim razlozima a to je da se Zvezda neviđeno gura,,protežira,finansira, favorizuje, da joj se dozvoljava monopol na fudbal kod nas i da kao miljenica države i nacionalni projekat kontroliše FS, Sudijsku organizaciju, postavlja svoje ljude svuda, igra prijateljskorevijalne utakmice u domačim takmićrenjima.protivnici ne smeju da se „rastrče“… a kad ode u Evropu zaparvao ide u realnost, u stvaran život.

  7. Bas tako. Kaze Milojevic nadi igraci su u startu sa loptom i u glavi sporiji za 2 sekunde od igraca Monaka. Mi igramo fudbal u mestu, bez adekvatne kretnje bez lopte jer za to igraci nemaju kvalitet, a stuka isto tako improvizuje. Ne mogu igraci od 17-18 godina da budu starteri u LS. Terza odlazi, tvoje je odavno proslo vreme….

  8. Od nekada vatrenog navijača iz vremena kada to nije bio sinonim za huliganai od članske karte dobijene davno, lično iz ruke Mileta Zvezdaša (setiće se stariji da je on bio jedan od „simbola“ Zvezde 70, 80 pa i 90-ih godina prošlog veka) uzročiše mi ovi kriminogeni mediokriteti poput Terzića i njihovi nesposobni „ađutanti“, tzv koučevi a la Mrkela, Marin i sl. svojim dugoharajućim razornim dejstvom po klubu, muljažama, dovođenjima „igrača uz šleper banana“ zbog radi „pranja“ novca, (ras)prodajom talenzovanih omladinaca, nameštanjem rezultata do gađenja na sam pomen naziva FK Crvena Zvezda. Nije to baš kratak i lak proces ali eto uspelo im je kod najvećeg dela pravih navijača a ne dilera i ostalih delikvenata koji su se baš „snašli“ u takvoj otužnoj i mračnoj priči.

  9. Gospodo ! Zvezda mora da potrosi 25 miliona e za transfere . Pustite se pustih prica . Neko odozgo to zahteva.

  10. Inače ovaj tekst se zove novinarsko „guranje prljavštine pod tepih“ i tako se radi kada su u pitanju FK Crvena Zvezda, delimično FK Partizan a ponajviše „krimi-džimi“ FSS i tako dugi niz godina unazad. O milionima „tekstova“ poput „sudija je kriv“, „izgarali na terenu“, „loš dan“i slični alibi „pamfleta“ da i ne pričamo. E to je značajan doprinos trajnom zakucavanju srpskog klupskog i reprezentativnog fudbala za dno dna za duži period unapred.

  11. Zvezda nazalost odavno nije fudbalski klub, nego privatna firma pojedinih ljudi , a oni su ocito zadovoljni poslovanjem , tako da tu svaka prica prestaje. Uzima se ozbiljna lova , samim tim kakve igrace dovode jasno je koliko ih zanima rezultat , a o prodaji mladih da ne govorim .

  12. NIje mi jasno sta nasi fudbaleri treniraju kad nema nikagvog smislenog napada . Svi se povuku nazad pa dokle se izdrzi. Jer smo fudbalski klub ili dobrovoljno udruzenje.?

  13. Bravo za analizu!
    Problem je, u klubu su „svi siti i ovce na broju“…
    Tu se dobro zarađuje, a za utisak koji imamo i zadovoljstvo navijača, njih baš briga….

  14. Treba biti iskren i sever na stadionu Rako Mitić u domaćoj ligi je prazan. Da li ima više od 2.000 „navijača“ na severnim tribinama ? NEMA i to je poražavajuće. Stadion je PRAZAN.

  15. Nije ovo ni tako loše…bankrot na vidiku.Oni nedorasli zaseli na rukovedeća mesta, stavili šapu na sve pore društva gde ima para.Fudbal kao najmasovniji sport ,najbolje razgolitio stanje i liga šampiona tačno pokazuje gde se nalazimo u Evropi.Tako je i u drugim sferama,privreda, obrazovanje,zdravstvo…Može li Srbija posle bankrota ustati?

  16. Obavezna privatizacija i Zvezde i Partizana pa neka se igraju i dele plate i svog dzepa!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.