Oglasio se Čukarički posle poraza od Partizana: Meč su na poluvremenu rešila gospoda u odelima iz svečane lože, Vučiću, zaštiti nas

  1. Šta da vas on zaštiti kada ih je on i poslao?Zar vi ne vidite novu klimu u fudbalu da se Partizan isforsira do željene pozicije,da na konto starog rukovodstva koje neće nizašta odgovarati,uplivom para od države umire se navijači da ne skandiraju protiv Vučića ( to je cela poenta srpskog fudbala i da se novopazarci zaustave u nacionalističkim izlivima ljubavi prema drugoj zemlji).Novo rukovodstvo treba da nadje način da napravi nove navijače da pare nisu problem.Tu se ukapa i večera Terzića sa Mijatovićem,doolazak funkcionera FSS,zajedno sa selektorom,da da poršku akciji.A vi drugi igrajte,niko vam ne brani.

  2. Lupetanje gluposti od strane Čukaričkog. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Partizan ih je nadigrao

  3. Partizan je i mnogo bolje odigrao i mnogo je veći klub od Čukaričkog. Čukarički je zasluženo izgubio

  4. Svi se žale na Vučića a bez njega ne bi ni postojali. Mnogo je novca uloženo zahvaljujući njemu da bi se bilo ko žalio. Neka Matijašević gleda svoje dvorište i krivicu traži u svojim igračima.

  5. Čukarički je napravio grešku što je visoko izašao u presing, Partizan je to iskoristio i na kontru ih dobio. Tako da nije niko kriv do njih samih.

  6. Partizan je bio mnogo bolji i zasluženo pobedio. Najlakše je krivicu tražiti u drugom.

  7. Nisam pratio utakmicu ali pretpostavljam da je Čukarički pokraden od strane sudija.

  8. Nije korektno da nakon ubedljivog poraza usledi ovakvo saopštenje. Partizan je u svim segmentima igre bio daleko bolji. Partizanu želim duplu krunu

  9. Ko se takmiči taj i gubi i pobeđuje.Što se ljute ,moraju još da treniraju da bi postigli uspeh.

  10. Kao navijač Partizana zahvaljujem se Državi i Vučiću što su pomogli da se klub oporavi nakon što su ga Vazura i Vučelić uništili. Juče je Partizan zasluženo pobedio i nadam se da će nastaviti da pobeđuje. Nema razloga Matijašević da se ljuti.

  11. Jadnici ste svi koji zivite i radite u mafijaskom fudbalu. Nikoga sem politicara-mafijasa i bandita ne interesujete. Kakav fudbal, kakvi bakraci….

  12. Čitam komentare, i ne verujem dokle doseže ljudska glupost, neznanje, zaslepljenost… Psohlozi prepoznaše reakciju na sadističku psihopatiju 7,jula 2020. Puče „zaključavanje“ i ludilo. Za uzvrat NAROD je prebijan i hapšen.
    Psiholozi lako identifikuju mesijanski sindrom, ili paranoidnu šizofreniju. Pokušaj sprečavanja odlaska u prodavnicu po hleb i mlek, se ne zaboravlja . Juče gromoglasni „pozdrav“ 20.000 PARTIZANOVACA, a gubitnik cvili i traži pomoć i zaštitu. I nepismen prepoznaje rukopis.
    A, sad sledi BARSA PUTA PET!
    DA NE BUDE NESPORAZUMA!
    PUTA, PUTA, PUTA, PUTA, PUTA, čergarska!

  13. Nastranu 100 x pominjanje AV, što je bruka sama po sebi, ali dali od neznanja ili tendencije mešanje i to ovako, izravno politike u sport UEFA „nagragjuje“ isključenjem iz takmičenja po njenom ingerencijom. Pr. Mađarska, Poljska

  14. Jad i beda od države. Kad nekom uopšte i pada na pamet da se predsednik meša u sport. Užas koliko smo nisko pali! Srbija nije država. Ustav, zakoni, pravila…ništa ne postoji! Samo šef! Šef partije i njegovih podanika!

  15. Vazno je da taj, od koga trazite pomoc, KUPIO ILI NAJURIO NAVIJACE KOJI SKANDIRAJU PROTIV NJEGA

  16. Gospodo, nije on dao svoje pare nego naše. Kao i Zvezdi što daje naše pare. Mali klubovi nemaju šta da traze pored ova dva isisivača para. Namnozilo se kriminalaca koji naše pare pljačkaju.

  17. Pa nije moguce, nece to ljudi i ostali koji vole partizan.Pa oni su najposteniji, najispravniji.Samo su zaboravili period Mirka Marjanovica.Ne sluze se oni time.

  18. Zaboravili ste suđenje“Elvisa“ kada je Partizanu oteo titulu. Tada ste ćutali i oterali Ilica.

  19. Šta ste očekivali Pa oni su i bivšoj Jugi kupovali titule Setite se Ljubljane i gola Bjekovića i nepostojećem zaustavnom vremenu pre skoro 5 decenija.Oni su preteča zaustavnog vremena,jer da nije njih i krimosa koji odredjuju ko igra za klub i za reprezentaciju fudbal bi bio mnogo bolji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.