Piksi iskoristio remi sa Španijom da okrivi igrače za neuspeh na Evropskom prvenstvu: Šta me briga ko će se odazvati, ja odlučujem i tako će uvek biti

Ostavite komentar


  1. Ovo je jedna neopevana,nadobudna neznalica!Jedino on ne razume šta znači prazan stadion kada igra reprezentacija,I zvižduci ono malo prisutnih,I šta mu je činiti!
    Odlazi više!

  2. 4000 evra dnevno „zaradjuje“ovaj patriota u ovoj zemlji .
    Čoveče mnogo je i da je osvojio titulu na olimpijadi

  3. Odlepio si ti brale dobro. Nisi trebao da se druzis sa Vucicem i da paktiras. Vidis kako prodje covek.

  4. Da, odlučuješ ti ko će igrati, ali od onih koji se odazovu. A igrači odlučuju da li će se odazvati, tako da, vidi koliko odlučuješ.

  5. Kakva država, takva i reprezentacija! Kakav predsednik, takav i selektor!!!! Bedno!!!

  6. Tako je ko hoće da se odazove ne piksiju već grbu i zastavi ti su najbolji a utakmicu igraju igrači ne slektor mora da se trčia ne da se šeta po terenu i misli na milione

  7. Osilio se. Fudbal se igra na dva gola, a ne na jedan gol. Branili se celo vreme. Odnos poseda lopte 70%:30%.

  8. Apsolutna podrska Piksiju. Ko misli da je velika zvezda i ne treba da igra samo ostro pogotovu sanadobudnim igracima. Pidmladjuj reprezentaciju i boli te uvo za 95% ljudi kojipisu a loptu nisu sutnuli u zivotu

  9. Nemoj to „bre“, a kao vaspitanje iz Pasi Poljane ti nešto ne dozvoljava. Frustracije na sebi bliskima leči. Neuspešan si kao selektor i tačka. Igrači i publika ne mogu da te gledaju. Ogadićeš nam fudbal, čoveče. Probaj da budeš gospodin, kad si već selektor, pa će nam i tvoji debakli lakše padati. Pun nam kufer bahatih i bezobraznih.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.