Rade Bogdanović kaže da Piksi nije kriv što mu je plata 120.000 evra mesečno: I ja bih uzeo te pare da mi neko ponudi

Ostavite komentar


  1. Zulja vas piksi…aa??
    Ako…vi ste nivo Tumbakovica i slicnih.
    Do piksija ce te dobaciti „na sveti nikad“!
    Sto se plate tice,dao bih mu jos toliko,ionako je reprezentacija zaradila te pare plus sponzori.
    A,vi pojedite djonove sopstvene jer rezultate ni u jednom segmentu profi delovanja nemate osim u ispraznoj i beskonacnoj „analitici“,utemeljenoj na cuvenoj kosmickoj pravdi svojstvenoj gubitnicima!!

  2. Bravo Rade, svaka ti je kao u Njegoša!!!
    Pišem o tome svuda, ali niko ni da prokomentariše!!!

  3. Za teeeeee pare, Piksi nije ništa uradio, data su mu carska prava, a on se enormno bogati na račun ovog naroda i kada nešto pobede to je na ljutu muku!!! On je došao, pored dobre zarade da sagradi sebi na mestu poželji dobru imovinu pretrese onu koju je već imao, a Srbi plaćaju. Što se tiče uspeha uvek smo na „teoretski“ šansi, ili mogućnosti sa jednim bednim golom, ili nerešenim golom ako to prolazi!!!! Takav je bio i njegov kolega Stanković,- okupirao polovinu Slavije. (Teška je bolest alavost)!!!!!

  4. Stvsrno nije u redu da tolike oare ima Piksi i nikakav uspeh a da oredsednik ima samo 1300 evra.Znaci bolje je biti fudbaler nego bilo sta drugo

  5. Треба проверити да ли Залић заиста има плату 30-40хиљада е.Они су много богатији од нашег савеза.То је нормално да су у фудбалу толике премије веће него у осталим спортовима обрћу се и веће паре у фудбалу.

  6. Kad se smeni ova vlast sve će doći na svoje mesto.Piksi sramoto ljudska,pa nije sve u novcu.

  7. Sto bi rekao Branko DJuric Djura ,mene da se pita ,ja bih uveo pravilo da u slucaju neuspeha reprezentacije tj nekvalifikovanja za odredjena takmicenja i losih rezultata,selektori vrate pare.To tije kao da odes kod automehanicara da popravis auto ,a on ga ne popravi ali ti naplati.

  8. Naravno da može da uzme koliko mu ova , lopovska vlast, daje…ali pitanje je morala, obraza, i drugih odlika koje oni zajedno sa Piksijem nemaju…Nije mu pomoglo što je bio u Japanu da malo dobije na časti i poštenju…Sramota…kao da je osvojio prvenstvo sveta…

  9. Da mu je plata 120.000 € kada mnogi preturaju po kontejnerima je bas SRAMOTA mada ne treba da iznenadi jer je u jadnoj neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji nemoguce ,moguce krivicom nesposobnih na celu sa sefom Ane Brnabic i lutke na koncu Ane Brnabic koji je vode..Podrska Vidicu sto je neke prljave stvari otkrio u fudbalu.Sto bi se fudbal razlikovao od neuredjene drzave koju vode nesposobni postavlja se pitanje.

  10. Sramno! Doktori spasavaju ljude (pa i ove što ovoliko novca zgrću – za šta?!) I rade za 120.000 dinara a ne evra!

  11. Piksi je klasican folirant… bio jos od svojih fudbalerskih dana i ostao , do dan-danas…nekvalitetan u bilo kom segmentu

  12. U Srbiji se samo na marginalne stvari bacaju tolike pare! Narod sms donacijama skuplja novac za bolesne a Savez daje toliki novac na mesečnom nivou! Odakle Savezu tolike pare – ne privredjuje ni na kakav način, ne proizvodi nista! Sve to treba procesljati i debelo skresati a novac preusmeriti na ono što je zaista bitno i važno ljudima. Prosečan čovek 2 godine radi za 1 njegov mesec! Razmislite dobro.

  13. Piksi mesečno 120 000 €, a lekari specijalisti 120 000 dinara…to je realan odnos primanja ……u Srbiji.

  14. Pa po mogima ovde,najbolje da Piksi plaća FFS 120 000€ mesečno,i sve stoje dosad zaradio da uplati FFS…Bože dragi!.

  15. Bravo,Bogdanovicu! Ovde je sistem vrednosti poremecen do te mere, da to coveku vredja zdrav razum!

  16. Sa tim parama može i da namesti par utakmica kako bismo otišli dalje jer onda ide valjda i bonus

  17. Neznam zasto vas ovo cudi ,pa fidbalska mafija je kod nas najstarija mafija! Setite se Miljanica itd!

  18. Nemoguce je naci pravo objasnjenje za desavanje u FS Srbije. Jedan realno trecerazredni trener sa ostalim članovima strucnog staba dobija za 2 godine 16 miliona eura. I to da bi smo se jedva plasirali na EP. Umesto da ga „sutnemo u dupe“ on dobija više nego selektor Hrvatske koja je medju najboljim u Evropi
    Ovo nisu čista posla. Nešto ovde smrdi.

  19. Rade je svi mi,ima šansu da kaže ono što većina misli a ne može. Mafija je svuda oko nas,odnosno gde su pare.

  20. Onaj koji je igrao u Japanu, u rangy Kine i Avganistana, nije placeb zbog znanja.
    Sram je da on zarađuje više nego selektori: košarkaša, rukometaša I odbojkaša – zajedno.
    Da za ugovor, odbjegli pljačkov Kokeza, my da 1,5 miliona £.
    SRAMOTA do bola.
    Ne voli on ovu zemlju više od navedenih , trofejnih, selektora da mu se toliko da.
    Ovo je zemlja apsurda.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.