Piksi smatra da javnost ne treba da bude ljuta zbog poraza od Danske: Mislio sam da će prvo poluvreme biti 0:0, ali je VAR bio protiv nas 1Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je posle poraza u Kopenhagenu (2:0) da je ekipa za kratko vreme odigrala zahtevne utakmice u Ligi nacija, protiv Španije i Danske i da nije imala snage za više od boda u prva dva duela.

On je dodao da fudbalska javnost u Srbiji ne treba da bude ljuta zbog poraza na stadionu “Parken”.

„Znamo da svi imamo, ili da smo imali, te kadrovske probleme. Bilo je zahtevno na fizičkom planu. Momci su dali sve od sebe, ali videlo se da ne mogu više, teško je odigrati dve ovako fizički zahtevene utakmice u tri dana. Bilo je 50/50, u prvom poluvremenu i ne mogu reći da sam video neku njihovu posebnu akciju u tom delu“, rekao je Stojković posle utakmice za televiziju Arena sport.

Srpski tim ima bod iz dve utakmice, pošto je u četvrtak u Beogradu odigrao nerešeno 0:0 protiv Španije, aktuelnog šampiona Lige nacija i Evrope Španije.

„Mislio sam da će poluvreme biti 0:0 ali smo primili taj gol i VAR soba je posle dužeg vremena odlučila protiv nas. U drugom poluvremenu se videla fizička nadmoćnost, ne treba se previše ljutiti. Imamo bod iz ovog ciklusa, i ne treba zaboraviti da imamo i meč kod kuće sa Dancima“, naveo je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari