Piksi smatra da javnost ne treba da bude ljuta zbog poraza od Danske: Mislio sam da će prvo poluvreme biti 0:0, ali je VAR bio protiv nas

Ostavite komentar


  1. Ovaj stvarno nije „u vinkli“- „VAR je bio protiv nas“!? Mora da je novinar DANASA pogresno napisao!? Jer, VAR uvek treba da je „za nas“, inace, nikada necemo pobediti, kao i sto nismo, niti cemo.

  2. 9 09 gospodine piksi najbolje da odes ti nisi selektor toje oskar vucko a ovaru nisi govorio protiv spanaca kada je sudia bio naklonjen na tvoju stranu po naredjenju onok slovenca i lakovica koji su ti pomogli za taj bod a trece protiv svajcaraca moji igraci iz crno beie boje nece vise da igraju za srbiju neka igraju oskarovi ljudi

  3. … važno je istaći i naglasiti da smo taktički igrali isto kao protiv Španije ali je war i warioci promenio tok utakmice sa Danskom a jedan od razloga je i ništa nismo znali kao rudnički bikovi.

  4. Ovaj Pikski mentalno sve više liči na Vučića.
    Za sve svoje promašaje ima opravdanja. Na ostavku i ne pomišlja.
    Imao je sve uslove za rad, a rezultati nikakvi. Krivi mu igrači.

  5. Kriv je VAR. A Danci su imali u tri dana samo relax. ODLAZI. Pričaš gluposti kao i tvoj gazda.

  6. Selektor ubrzano i sigurno skrnavi svoj sportski i ljudski lik, neobjašnjivim poltronstvom antisportskom i antinarodnom režimu i nelogičnim opravdanjima. Ostani čovek do kraja, daj ostavku i ne brukaj se više, već uživaj u istorijskim zaslugama, ako ih već nisi svojim selektorskim glupostima, skoro sasvim uništio.

  7. Nije VAR bio protiv nas nego je kapiten opet propustio da postavi ofsajd, kao i na nekim ranijim utakmicama, doduse sada je mnogo manja greska

  8. Budi gospodin podnesi ostavku koju si trebao podneti posle evropskog prvenstva i pravac Japan na suši, to je tvoj nivo.

  9. Ma vaźno je da mi nismo poraženi! To što smo izgubili nije ni bitno!
    Piksi iole da imaš obraza sam bi se povukao a ne da mrcvariš dalje ionako propalu Srbiju!

  10. Šta treba da se desi da ti odeš.Koliko još puta treba da izgubimo.Budi čovek bar jednom u životu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.