Zbog dvostrukog duplog golog samo Srbija iz grupe ide kući, Danci drugi, Slovenci u osmini finala kao treći

Ostavite komentar


  1. “Napadačkija”? Ozbiljno? Molim vas pozovite svoju učiteljicu i tražite da vam vrate vaše pare…

  2. „STO ces DOMA tako rano, TKO te ceka tamoooo…“. Tek toliko da se zna

  3. За ову екипу је велики успех што су уопште били на европском првенству. Били су убедљиво најгори у групи, и гори тим у све три утакмице.

  4. Djokovic na jahti ,sutra a vi sektasi trunite I jedite Pakete AvAv

  5. Treba reći zbogom „misteru“ (koji to ni najmanje nije), zatim zbogom „oscaru“, Džajiću i ostaloj truleži u FSS. Na žalost, mnogo toga je trulo u drzavi Srbiji i krajnje je vreme da se ne pravimo blesavi.

  6. Oće to.Dok god menadžeri i političari rukovode Fss,nema nam uspeha u fudbalu.Zs 100min.nisu uspeli da daju go.Ne zadlužuju dalje da igraju

  7. realno jedna od slabijih grupa a i to nismo uspeli da prođemo, star tim spora igra. najviše zabrinjava nemamo novih mladih igrača, posebno playmakera, očekuje nas sudbina Bugarske nakon generacije Lečkova, Balakova i ostalih…dugo dugo se nisu vratili

  8. Ove tri reprezentacije su pružile dobru igru, Srbija katastrofalnu, najviše zahvaljujući Piksiju. Ali to je odraz stanja u mafijaškom fudbalskom savezu. Nikada neće biti bolje.

  9. „Zbog dvostrukog duplog golog“…Pa stvarno, taj dvostruki, dupli jos i go

  10. Sad vucicev sin mora da se vrati kuci sa huliganima Nece moci da izaziva tucu i velika Rusiju, igraju kolo u narodnoj nošnji itd.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.