Trener crno-belih razočaran partijom svog tima na meču sa Napretkom: Žao mi je naših navijača, ovo nije Partizan 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim u 1. kolu Superlige pobedio Napredak (1:0), da nije zadovoljan partijom crno-belih.

U utakmici u kojoj su Kruševljani bili domaćini na stadionu u Humskoj Partizan je došao do bodova pogotkom Saldanje u trećem minutu sudijske nadoknade.

„Nije to ni blizu Partizan kakav želimo. Daleko smo, nismo ni blizu toga. Hvala navijačima koji su nam pomogli. Žao mi je zbog navijača koji su došli u dobrom broju. Mi moramo mnogo bolje, jer ovo nije Partizan“, rekao je Stanojević za TV „Arena sport“ i dodao:

„Nedostaje nam ritma, brzine u igri, direktnosti. Jednostavno, sve nam nedostaje. Mora mnogo bolje, više da radimo. Bojao sam se da će ovako biti, nažalost sam bio u pravu. Nagrađeni smo na kraju, ali kažem, nije to-to“.

Gol Saldanje značiće crno-belima pred mečeve protiv kijevskog Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Motiv više nam je gol koji smo dali, motiv više su nam navijači. Obaveza Partizana je da moramo da vratimo na terenu i budemo bolji“, smatra Stanojević.

U narednom kolu Superlige Srbije, Partizan 27. jula gostuje ubskom Jedinstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari