Fudbaleri Srbije doputovali u Kopenhagen, pilot im održao motivacioni govor i poželeo sreću pred utakmicu sa Danskom 1Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Kopenhagen, gde je u nedelju (18.00) očekuje druga utakmica u ovosezonskom izdanju Lige nacija protiv Danske.

Ekipa selektora Dragana Stojkovića stigla je u Kopenhagen sa dodatnim samopouzdanjem posle dobre partije i osvojenog boda protiv Španije (0:0).

Fudbaleri Srbije doputovali u Kopenhagen, pilot im održao motivacioni govor i poželeo sreću pred utakmicu sa Danskom 2
Foto: FSS

“Orlovi“ su u glavni grad Danske doleteli avionom nacionalnog prevoznika, a ne hrvatske kompanije kao što je bio slučaj kad su išli na EURO.

Uprkos tome, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije stigao da ih isprati na ovaj važan meč, pa je umesto njega pilot preuzeo na sebe da po sletanju na pistu aerodroma u Kopenhagenu igračima održi motivacioni govor i poželi im sreću.

„Želeo bih da vam se zahvalim na izdanju protiv Španije. Hvala vam mnogo! Vratili ste nam osmeh na lice, učinili posnosnim protiv najbolje selekcije u Evropi. Želimo vam da nastavite u istom stlu, da nas ponovo obradujete. Srećno protiv Danske“, preneo je FSS poruku pilota aviona kojim se ekspedicija Srbije prebacila do Kopenhagena.

Selektor Stojković će se u 17.30 obratiti medijima, dok je pola sata kasnije poslednji trening pred duel sa Danskom na stadionu “Parken”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari