Kad i gde možete da gledate fudbalsku reprezentaciju reprezentaciju Srbije u prijateljskom meču sa Austrijom? 1Foto: STARSPORT

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u utorak 4. juna (20.45) u Beču prijateljski meč protiv selekcije Austrije.

Duel na „Ernst Hapel“ stadionu prva je od dve trening utakmice „orlova“ pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj (od 14. juna do 14. jula), jer ih četiri dana kasnije, 8. juna u Stokholmu, očekuje susret sa Švedskom.

Fudbalski savez Srbije i selektor Dragan Stojković odabrali su Austriju za jednog od protivnika tokom priprema zbog činjenice da će ekipa imati veliku podršku srpskih navijača koji žive u toj i okolnim zemljama.

– Očekuje nas tvrda utakmica, veoma zahtevna, jer je Austrija dobra reprezentacija. Očekuje nas dobra atmosfera u Beču, biće mnogo naših navijača, lično imao sam mnogo zahteva za ulaznicama. Zaista je veliko interesovanje za utakmicu – izjavio je napadač Petar Ratkov, koji je prošle sezone nastupao za RB Salcburg.

Reprezentacija Srbije prvi meč na Evropskom prvenstvu igra 16. juna protiv Engleske u Gelzenkirhenu, četiri dana kasnije sastaje se sa Danskom, a u poslednjem meču u Grupi C rival će im biti Slovenija (25. jun).

Duel između reprezentacija Srbije i Austrije možete da gledate u utorak 4. juna na prvom programu RTS, a direktan prenos počinje od 20.35 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari