Fudbalska reprezentacija Srbije se seli iz Beograda: Protiv Švajcarske i Danske “orlovi” u Leskovcu 1Foto: Andrija Sokovic/Starsport)

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekaće selekcije Švajcarske i Danske u mečevima Lige nacija na novoizgrađenom stadionu “Dubočica” u Leskovcu.

Nacionalni tim je već bio domaćin u Leskovcu, kada je u novembru prošle godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj gostovala Bugarska (2:2).

“Orlovi” dočekuju Švajcarsku u 3. kolu Lige nacija, a meč je na programu 12. oktobra, dok se meč sa Danskom igra 18. novembra u 6. kolu Grupe 4.

Kapacitet stadiona “Dubočica”, čija izgradnja je završena u avgustu 2023. godine, je 8.136 mesta.

“Orlovi” su duel prvog kola ovog takmičenja sa Španijom (0:0) u četvrtak odigrali na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, međutim, uprkos tome što je gostovala najbolja i najatraktivnija selekcija u Evropi tribine nisu bile ispunjene iako je FSS uložio napor i podelio veliki broj ulaznica besplatno.

Takođe, atmosfera na “Marakani” nije dodatno motivisala ekipu Dragana Stojkovića, a selektor je u par navrata dobio zvižduke navijača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari