Brat švajcarskog reprezentativca zabrinut za njegovu sigurnost u Srbiji: Predložio sam mu da preskoči utakmicu u Leskovcu 1Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Brat Granita Džake, švajcarskog reprezentativca koji će u subotu igrati u meču Lige nacija protiv Srbije u Leskovcu, izjavio je da je zabrinut za njegovu sigurnost.

„Znam iz prve ruke koliko pritiska i emocija moraš izdržati u ovoj utakmici“, rekao je Tauljant.

Tauljant Džaka, koji nastupa za nacionalni tim Albanije, rekao je da je odmah posle žreba savetovao Granita da ne bude u sastavu ekipe koja će igrati u Srbiji.

„Predložio sam Granitu da razgovara sa selektorom Muratom Jakinom i možda preskoči ovu utakmicu, ali svi znamo mog brata, on želi da igra svaku utakmicu za Švajcarsku“, rekao je Džaka za dnevni list „Blik“, dodavši:

„Nije lako držati se pod kontrolom 90 minuta kada stvari ponovo postanu tako emotivne. Granit mora da ostane miran, igrati fudbal, pobeđuje ​​i ignorišati provokacije. Lako je reći, ali na kraju se sve svodi na to: igrati utakmicu i pobediti“.

Utakmica između Srbije i Švajcarske na programu je u subotu od 20.45, a biće odigrana na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari