Nikad niste imali stida, ali pokažite bar malo dostojanstva: Ostoja Mijailović poručio upravi fudbalskog kluba iz Humske da podnese ostavke 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Predsednik Sportskog društva Partizan i prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih Ostoja Mijailović oglasio se posle neuspeha fudbalera u plej-ofu za plasman u Ligu konferencije i pozvao upravu da podnese ostavke.

On se na društvenoj mreži “X” zapitao i ko može da smeni čelnike FK Partizan.

„Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u fudbalskom klubu Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana. Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u FK Partizan koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana. Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje „ko može“. Košarkaški klub Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan!“, napisao je Ostoja Mijailović.

Partizan je jedini klub na Starom kontinentu koji je ovog leta eliminisan iz kvalifikacija za sva tri takmičenja, od Lige šampiona, preko Lige Evrope i, na kraju, Lige konferencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari