„Leskovac je naša tvrđava“: Aleksandar Vučić sa šalom Srbije bodrio fudbalere u društvu saradnika i bivših reprezentativaca (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Reprezentacija treba češće da igra utakmice u Leskovcu, očigledno joj odgovara. Leskovačka publika je imala prilike da uživa u fudbalskoj predstavi kakva nije viđena do sada u Leskovcu, a sve zahvaljujući novoizgrađenom stadionu.

  2. Ako ima novinara u Srbiji postaviće ovome sa fotografije na prvoj sledećoj konfrenciji za medije sledeće pitanje: hoće li i nacionalni stadion, takođe građen od našeg novca imati „kvalitet“ novog stadiona u Leskovcu vrednog preko 20 miliona eur po pitanju klizališta umesto igrališta? Na šta je to ličilo komentarisali su juče u studiju RTS ( a ne N1 ili Nova) dva bivša fudbalera – Bogdanović i Jestrović a ne politički oponenti Đilas i Ćuta. I prema njihovom – stručnom mišljenju, izrečenom u više navrata, teren je očajnog kvaliteta. Shodno tome normalno pitanje bi bilo o najavljenom nacionalnom stadionu. A naravno preduslov za to je normalna sredina sa postojanjem nezavisnih profesija ne samo deklarativno.

  3. Ove bivši fudbaleri, koji su sedenjem uz vučića, umesto u publici s narodom za koji su igrali i koji je za njih navijao, podržali su najveće zlo domaće koje je zadesilo Srbiju u novijoj istoriji. Sramota!
    Kao što je sramota, a vidi se jasno na fotografiji, da je jedino SNS zadrigli gradonačelnik Leskovca – zevao! Toliko mu je bila interesantna i utakmica reprezentacije, i ekipa u kojoj se našao u loži.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.