Bivši selektor “orlova” za portugalske medije pred gostovanje Benfike u Beogradu: Zvezda klub sa mnogo novca, jedini kandidat za titulu u Srbiji 1Foto: Starsport

Bivši selektor reprezentacije Srbije i nekadašnji fudbaler Benfike Ljubinko Drulović najavio je za portugalske medije predstojeći meč u Beogradu između Crvene zvezde i kluba iz Lisabona u prvom kolu Lige šampiona.

„Crvena zvezda je veliki klub sa puno tradicije. Ove godine su ojačali ekipu sa dosta igrača i mogu čak formirati dva kvalitetna tima. Uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona, što je uspeh koji je dobar ne samo za klub, već i za zemlju. Imaju mnogo stranih igrača, što pre nekoliko godina nije bilo uobičajeno, a trenutno su klub sa mnogo novca“, rekao je Drulović.

On je dodao da je Crvena zvezda dominantan klub u Srbiji.

„Radujem se da vidim šta će uraditi u Ligi šampiona, jer nemaju konkurenciju u domaćem prvenstvu. Niti jedan klub nema šanse protiv Crvene zvezde, oni su jedini kandidat za titulu i verujem da će lako osvojiti prvenstvo. Liga šampiona će biti dobar test da se vidi da li mogu da se takmiče protiv velikih timova“, rekao je bivši igrač Benfike.

Drulović je pohvalio trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića za koga smatra da je trener koga krasi dobra odbrana.

Duel Crvene zvezde i Benfike je na programu u četvrtak 19. septembra od 18.45 na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari