Novica Tončev dobio sudski spor protiv direktora fudbalske reprezentacije: Sad se zna istina o trošenju novca u Fudbalskom savezu Srbije

Ostavite komentar


  1. I sta sada. Sud potvrdio da je fudbalska mafija u FSS ali na tome ce stati. Da li ce neko da vrati pate, da napusti savez, da nam kaze da li ce neko da zavede red u fidbalu a o rezultatima da ne govorimo. Od 39 utakmica nasih klubova u Evropu 36 smo izgubili. Gde je struka, na aparatima. Zato jedino resenje je da Nemanja Vidic preuzme mesto predsednika saveza. To je logicno ali AV cuva svoje poslusnike….ili gresim.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.