Kad i gde možete da gledate revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Dinama iz Kijeva? 1Foto: EPA-EFE/Wojciech Szubartowski

Fudbaleri Partizana igraju u sredu (20.00) u Beogradu revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama.

Crno-beli su u prvom susretu u poljskom Lublinu izgubili rezultatom 6:2 i tako, praktično, izgubili sve šanse da na stadionu u Humskoj eliminišu ukrajinskog velikana.

Dodatni problem domaćinu predstavlja i činjenica da će se utakmica igrati bez prisustva publike zbog kazne UEFA iz prošle sezone.

Meč ova dva kluba dobio je i nefudbalski značaj, jer su fudbaleri i uprava Dinama zamerili Partizanu gostovanje u Moskvi na turniru „Bratski kup“ prošlog meseca i istakli da će zbog toga biti dodatno motivisani u oba meča sa crno-belima.

„Posle loše predstave u prvom meču ulazimo u revanš utakmicu da popravimo utisak. Sami smo krivi za loš rezultat tamo, sami moramo i da se borimo da popravimo utisak. Svaka utakmica u Evropi je važna, kako za srpski fudbal, tako i za klupski koeficijent. Ulazimo sa velikim nabojem u meč“, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević najavljujući duel sa Kijevljanima.

Revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Dinama iz Kijeva možete gledati na kanalima RTS 1 i Arena sport Premijum 1, a direktan prenos počinje u 19.55 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari