Golman Partizana posle još jednog poraza od kijevskog Dinama: Treba da bude sramota sve nas koji smo učestvovali u ovome 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Golman Partizana Aleksandar Jovanović bio je izuzetno razočaran učinkom crno-belih u dvomeču sa kijevskim Dinamom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su večeras u Humskoj izgubili sa 3:0 i ukupnim rezultatom 9:2 eliminisani iz kvalifikacija za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.

„Sramota, ovo je sramota! Treba da nas bude sram, sve nas koji smo bili deo ove utakmice“, rekao je Jovanović posle utakmice, a zatim dodao:

„Nikada u karijeri mi se nije desilo da primim devet golova u dve utakmice. Šra da kažem? Vruća mi je glava i nervozan sam sada. Ali svi bismo trebali da budemo nervozni“.

Partizan za četiri dana igra protiv pančevačkog Železničara, a 8. avgusta sastaje se sa Luganom u prvom duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Dobro je što je naredna utakmica za četiri dana, jer nemamo mnogo vremena da razmišljamo. Nama je taj Lugano sve, bukvalno sve. Moramo da se prebacimo na naredne utakmice“, izjavio je golman crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari