Partizan započeo promene tako što je vratio bivšeg sportskog direktora: Iliev ponovo na mestu uspeha, Kralj nagrađen drugom funkcijom 1Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ivica Iliev vraća se na funkciju sportskog direktora Fudbalskog kluba Partizan, a na toj poziciji će zameniti Ivicu Kralja.

Iliev je obavljao ovu dužnost sedam godina, ponekad i nezvanično, a poslednji put kad je dao ostavku rekao je da se nikada više neće baviti poslom u fudbalu.

Kralj je bio sportski direktor poslednje dve godine i ostaće upamćen po tome što iza sebe ostavlja verovatno najlošiji tim u istoriji kluba iz Humske.

Ipak, kako prenose mediji, on će dobiti neku novu funkciju u klubu, gde će, možda, doći do izražaja njegove sposobnosti.

Trener Aleksandar Stanojević je posle ispadanja u plej-ofu za Ligu konferencije najavio promene, ali se očekivalo da se to odnosi na veliki broj prosečnih igrača koji igraju za crno-bele.

Iliev i Stanojević će sada sarađivati četvrti put, pošto su prvi bili saigrači u Partizanu, onda je Stanojević bio trener Ilievu u prvom mandatu na klupi crno-belih, a zatim je Iliev bio sportski direktor svom dugogodišnjem saigraču i prijatelju.

Iliev bi trebalo da bude zvanično predstavljen u narednih nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari